Jurnal de dieta 3!
17.08.2011 / 17:02
Citeazamitinita a spus:
Update: 9 kg in 3 luni, am revenit la greutatea dinainte de a naste maruntelele. De doua saptamani am mai scapat la una alta si surpriza! Nu s-a depus nici un gram in plus deci e perioada de mentinere . Probabil o sa mai dureze o tura in curand,ca tare bine ma simt mai usoara.
felicitari..de as avea si eu mai multa ambitie
17.08.2011 / 22:10
CiteazaLUK a spus:
felicitari..de as avea si eu mai multa ambitie
dupa cum te-am vazut pe fb tu n-ai atatea kg de dat jos ca mine. daca eram si eu mai slabuta n-as fi avut nici eu ambitie
plus ca-s fecioara ,din aia de horoscop si ce-mi pun in cap le cam si fac
17.08.2011 / 22:15
Citeazaalinutzika a spus:
Va felicit, dragelor, pentru kg pierdute... Eu tot mananc, dar nu slabesc....
si cand mananci mananci si tu bineeee
17.08.2011 / 22:20
CiteazaBucataras a spus:
bravo, Miti, ma reapuc de luni
gusti,eu tie trebuie sa iti multumesc ptr kg pierdute,daca nu incepeai tu regimul mie nici prin cap nu-mi trecea. Si ca sa vezi ce mult apreciez nu te las singur nici de data asta si ma bag si eu. Pana la Craciun vreau sa ajung la 55.
Recomandari pentru tine si casa ta
19.08.2011 / 09:50
Citeaza
Nu rade, Gusti, ca viata mea fara tine n-ar avea niciun sens, n-ar avea scop si directie, numa' marsarier si schimbator
Sa nu intre Irina pe forum, pls :))))))))))))):))))))))
20.08.2011 / 12:43
gaby_d a spus:
Nu rade, Gusti, ca viata mea fara tine n-ar avea niciun sens, n-ar avea scop si directie, numa' marsarier si schimbator Sa nu intre Irina pe forum, pls :))))))))))))):))))))))
Irina ca Irina,ca ea precis intra,dar Cezar
Eu am noroc ca eu scriu tot eu traduc
In alta ordine de idei:
"IMC: WOW !!
Semnificatie: Ultimul utilizator (dupa semnalmente pare a fi gaby_d) a introdus niste date uluitoare. Calculatorul nu reuseste sa-si revina. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri !"
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de mitinita
Ultima editare: 20.08.2011 12:45:15
20.08.2011 / 17:13
Miti,ce fraiera ca nu mi-am luat un chinez
,nu?
cat priveste cealalta parte..e opera lui Mircea
atat de mult ma apreciaza incat mi-a dedicat o mica parte din homepage,drept dovada
)))))
ps.apropo..ar fi cazul sa scrie ce trebuie acolo, ca mai calculeaza oamenii si poate chiar vor sa stie, nu sa citeasca ca nu incape el de mine
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 20.08.2011 17:19:14
20.08.2011 / 17:44
Citeaza
Eu chiar am luat in serios partea cu gandeste-te bine si la toate aspectele inainte sa te casatoresti
Chiar as fi vrut sa vad ce zice IMC -ul...pai azi poimaine ne modifica si retetele
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

plus ca-s fecioara ,din aia de horoscop si ce-mi pun in cap le cam si fac

)