Jurnal de dieta 3!
09.05.2011 / 11:12
Citeazagaby_d a spus:
Ah, mi-a zis pe privat ca Rocsi vrea poze..ea vrea-n carne si oase,
Te omor
09.05.2011 / 19:59
Citeaza
Si eu la raport! Am dat jos kg-ul planuit,poate o fi vreo 200 gr inca in minus,dar n-am cantar digital.
Sper sa-si revina vremea sa pot face mai multa miscare.
Felicitari Bossu'!
09.05.2011 / 22:41
Citeaza
De astazi incerc si eu sa o las mai usor cu dulciurile si sa nu mai mananc dupa 7 seara. Mai am vreo 4 kg care trebuie sa "plece".
Asa ca sunt alaturi de voi
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza dubla cu aer cald, Breville, Halo Flexi, Digital, 11L
10.05.2011 / 09:59
Citeaza
De azi si la mine o sa fie 7 seara si nu 8. Azi o sa tai din meniu si faina
.
Ancuta fa-ti un plan de o luna si o sa si dai jos si nici nu mai pui inapoi. cu dieta asta scap de kg in plus de dupa nastere si sunt gata de plaja
10.05.2011 / 15:15
Citeaza
Azi m-am cantarit : 68,200
( Doamne, ce grasa sunt
)
Asta inseamna ca am dat doar 1,3 kg fata de ultima cantarire pe cantar electronic (d'ala de marfa...dintr-un magazin
)
Nu e cine stie ce, dar ma simt ok .
Mergem mai departe!
10.05.2011 / 16:11
CiteazaIna a spus:
Azi m-am cantarit : 68,200 ( Doamne, ce grasa sunt ) Asta inseamna ca am dat doar 1,3 kg fata de ultima cantarire pe cantar electronic (d'ala de marfa...dintr-un magazin ) Nu e cine stie ce, dar ma simt ok . Mergem mai departe!
Bravo Ina
E foarte bine, goluri mici ca sa le putem duce la capat. Eu mi-am propus un kg pe saptamana,acuma un kg pare putin,dar peste o luna o sa avem 4 kg mai putin..
10.05.2011 / 18:41
CiteazaIna a spus:
Azi m-am cantarit : 68,200 ( Doamne, ce grasa sunt ) Asta inseamna ca am dat doar 1,3 kg fata de ultima cantarire pe cantar electronic (d'ala de marfa...dintr-un magazin ) Nu e cine stie ce, dar ma simt ok . Mergem mai departe!
Ina.
Sper sa reusesc si eu 1 kg pe saptamana
10.05.2011 / 21:56
CiteazaBucataras a spus:
eu am dat 3 si repet saptamina cu acelasi meniu
tu ai dat 3 ca faci si sport ....
10.05.2011 / 22:21
CiteazaIna a spus:
tu ai dat 3 ca faci si sport ....
si nu gateste
Eu nu cred ca as putea urma o dieta cu un meniu anume,trebuie sa ma gandesc si la restul familiei. Azi am facut paste cu varza,eu am mancat numai varza
Azi a fost o zi mai drastica,fara faina si de fapt fara carbohidrati...simteam ca-mi cad jos pantalonii
16.05.2011 / 21:30
Citeaza
situatia e grava :))). am cedat in week end :(((. 500 grame minus atit.
azi mi-am revenit ...
16.05.2011 / 21:53
Citeaza
Si eu am cedat si pacatuit in weekend
. Cu toate astea cantarul meu arata cu 1,400 kg mai putin. Asta e tare bine. Inca 4 kg si ajung la greutatea ideala, adica cea pe care o aveam inaintea sarcinii
16.05.2011 / 22:37
Citeaza
La mine maine e ziua cantarulul, dar nu prevad ceva bun
![]()
Chiar acum mi-am bagat nasul in niste cartofi la cuptor, cu ficatzei
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

( Doamne, ce grasa sunt 
E foarte bine, goluri mici ca sa le putem duce la capat. Eu mi-am propus un kg pe saptamana,acuma un kg pare putin,dar peste o luna o sa avem 4 kg mai putin..

. Cu toate astea cantarul meu arata cu 1,400 kg mai putin. Asta e tare bine. Inca 4 kg si ajung la greutatea ideala, adica cea pe care o aveam inaintea sarcinii

)