Jurnal de dieta 3!
06.05.2011 / 00:24
Citeaza
Ziua 4 (joi) a mers bine si a adus o premiera pentru mine: am baut 5 litri de apa!!! In rest, este una dintre zilele foarte usoare datorita meselor de pui la gratar ...
Insa, incercarea s-a petrecut miercuri seara cind impreuna cu prietenii am iesit sa vedem "la terasa" meciul Steaua - Rapid. In timp ce ei au mincat tot felul de nebunii si le-au stropit cu vin, eu m-am multumit cu o salata de vinete fara maioneza si fara piine + o apa plata. BUN!
Din pacate, n-am mai ajuns la sala de 2 zile, dar vineri ajung 100%! La fel si in week end ...
Ma astept ca luni sa am intre 88 si 89 de kilograme. Va reamintesc ca luni aveam 92,8!
06.05.2011 / 09:40
Citeaza
Imi plac incercarile astea la care suntem supusi in timpul dietei. Eu am inceput sa beau si ceai verde pe langa apa,arde grasimile.
07.05.2011 / 11:32
Citeaza
ziua 5, fara probleme. seara chiar am avut curaj sa ma cintaresc :D. 90.00!
cred ca luni dimi voi avea 88,5, ceea ce ar fi perfect: > 4 kilograme intr-o saptamina fara infometare!
07.05.2011 / 17:11
CiteazaBucataras a spus:
ziua 5, fara probleme. seara chiar am avut curaj sa ma cintaresc :D. 90.00! cred ca luni dimi voi avea 88,5, ceea ce ar fi perfect: > 4 kilograme intr-o saptamina fara infometare!
Bravo
Eu tintesc la 1 kg pe saptamana,in conditiile in care am mancat la fel,dar am taiat zaharul si nu am mancat dupa 8 seara.Azi am facut muffins si numai am luat o firmitura sa vad cum e gustul. Parca nu erau asa bune,daca nu le-am facut ptr mine
08.05.2011 / 17:16
Citeaza
succes ambitiosilor!m-as alatura si eu..dar e atre greu sa ma abtin de la ceea ce mi place
..si cel mai greu e sa fac si sport..ca nu prea mai am timp..deci va fac galerie
Recomandari pentru tine si casa ta
09.05.2011 / 00:29
Citeaza
Mda, miine dimi vad primele rezultate. Sint multumit ... Daca de la aproape 93 ma duc la 88-89 voi merge inainte pe acelasi meniu si saptamina viitoare ...
09.05.2011 / 09:52
Citeaza
Eu am inceput dieta de marti si nu stiu cat am slabit, dar ma simt mult mai bine, mai usoara-n interior
. Sunt multumita si totul e ok. Cert e ca si pantalonii stau mai bine pe mine, deci e semn bun
La mine e greu cu apa, ca uit sa beau
, dar tin sticla dupa mine s-o vad, astfel ca am reusit si eu sa beau 2 litri/zi :)) :)) Ma omoara navetaaaaaaaaa
Cat despre sport .... mers pe jos si cam atat
, ca n-am timp si nici unde sa fac , iar acasa mi-e lene si am alte preocupari : Costel, bucataras ( vedeti ca n-am scris cu majuscula, deci de site e vorba ....
) Casa Magica ... ( app. : dati-mi un vot aici http://www.casamagicabusteni.ro/concurs/?id=74
![]()
)
09.05.2011 / 09:55
Citeaza
Saptamana asta merg tot pe mana lui sefu', deci am deja salata de ton la mine
Astept sa vad cum e a 3-a saptamana. Bafta tuturor!!!!
09.05.2011 / 11:05
Citeazamitinita a spus:
Azi e ziua cantarului Ina,6370
Ai zis-o, de parca atatea kg as avea eu !
09.05.2011 / 11:07
CiteazaBucataras a spus:
89,8! deci -3 kg, repet saptamina cu tinta 86 lunea viitoare!!
Bv, sefu'
09.05.2011 / 11:09
CiteazaIna a spus:
Bv, sefu'
Ina, tu ce te bucuri asa?
speri ca face o poza la final, nu?
nu da tare, please
09.05.2011 / 11:11
Citeazagaby_d a spus:
Ina, tu ce te bucuri asa? speri ca face o poza la final, nu? nu da tare, please
Poza pentru Rocsi, ca ea nu-l stia
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

..si cel mai greu e sa fac si sport..ca nu prea mai am timp..deci va fac galerie

, dar tin sticla dupa mine s-o vad, astfel ca am reusit si eu sa beau 2 litri/zi :)) :)) Ma omoara navetaaaaaaaaa 
, ca n-am timp si nici unde sa fac , iar acasa mi-e lene si am alte preocupari : Costel, bucataras ( vedeti ca n-am scris cu majuscula, deci de site e vorba .... 
)

)