Jurnal de dieta 3!
15.06.2011 / 21:43
Citeazadiaconta a spus:
E concurs de grasi(e)? ca atunci vin si eu sigur iau premiu cu coronita
bai, io nu pot sa dau jos pentru ca....mananc
, da' mananc asa de bineeee
)))))
15.06.2011 / 21:50
Citeazagaby_d a spus:
bai, io nu pot sa dau jos pentru ca....mananc , da' mananc asa de bineeee )))))
17.06.2011 / 22:29
Citeaza
64,4 kg,acum doua saptamani aveam 65,9...am mai scapat putin dulce,dar vad ca totusi m-am descurcat
Incet dar sigur si chiar fara nici un efort. Bafta in continuare tuturor!
17.06.2011 / 23:13
Citeazamitinita a spus:
64,4 kg,acum doua saptamani aveam 65,9...am mai scapat putin dulce,dar vad ca totusi m-am descurcat Incet dar sigur si chiar fara nici un efort. Bafta in continuare tuturor!
bravo miti, tine-o tot asa, eu nu m-am mai cantarit ca am cam luat-o razna sapt asta cu dulciurile, dar trebuie sa-mi revin, maine ma cantaresc si eu sa vad rezultatul
19.06.2011 / 10:47
Citeazapusikmea a spus:
bravo miti, tine-o tot asa, eu nu m-am mai cantarit ca am cam luat-o razna sapt asta cu dulciurile, dar trebuie sa-mi revin, maine ma cantaresc si eu sa vad rezultatul
dana
sport faceti careva? eu in afara de mers pe jos si abdomene nu prea am facut,tae-bo am incercat,dar e greu sa te obisnuiesti sa exersezi zilnic. De mers la sala nu am timp,dar am nevoie sa fac exercitii...are cineva o rutina buna?
Recomandari pentru tine si casa ta
21.06.2011 / 22:24
Citeaza
ma mentin la 88 dupa nebunia de concediu :D. revin la programul de salata cu pui
01.07.2011 / 23:20
Citeaza
64,1 kg...saptamana trecuta pusesem 0,4 kg,acuma am reusit sa dau jos 0,8.
Au trecut doua luni de cand am inceput dieta, pe cantarul comunist aveam 68,pe cel digital cel putin 70,asa ca plec de la nr asta. In doua luni am reusit sa dau jos 6 kg,fara prea mare efort,ma simt super bine, sport mi-as dori sa pot face mai mult.
02.07.2011 / 20:15
Citeaza
IMC: WOW !!
Semnificatie: Ultimul utilizator (dupa semnalmente pare a fi gaby_d) a introdus niste date uluitoare. Calculatorul nu reuseste sa-si revina. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri !
Gabitzo ce ai facut ???ai dat peste cap calculatorul de greutate!!!!!la atatea dulciuri preparate te cred!!!![]()
02.07.2011 / 21:57
Fetelor cred ca eu am fost
nu dati prea tare ca asa sunt eu...
frumusica
da de ce m-a confundat cu gaby si ea e cadana bine?
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de monike
Ultima editare: 02.07.2011 22:00:03
15.08.2011 / 22:23
Citeaza
Update: 9 kg in 3 luni, am revenit la greutatea dinainte de a naste maruntelele. De doua saptamani am mai scapat la una alta si surpriza! Nu s-a depus nici un gram in plus deci e perioada de mentinere
. Probabil o sa mai dureze o tura in curand,ca tare bine ma simt mai usoara.
16.08.2011 / 00:11
Citeaza
Si am uitat sa va spun ca am facut pasiune pentru ciocolata belgiana
Nu stiu daca mi se trage de la dieta sau de la varu meu care ne-a facut cunostinta, dar ma bucur ca s-a intamplat...si eu care nu puneam ciocolata in gura
si asa incalecai pe-o sa si v-am spus povestea mea...ia sa vedem care mai urmeaza. (explicatii: probabil sunt in sevraj de la ciocolata ca s-a terminat
)
16.08.2011 / 21:05
Citeazamitinita a spus:
Update: 9 kg in 3 luni, am revenit la greutatea dinainte de a naste maruntelele. De doua saptamani am mai scapat la una alta si surpriza! Nu s-a depus nici un gram in plus deci e perioada de mentinere . Probabil o sa mai dureze o tura in curand,ca tare bine ma simt mai usoara.
Bravo, Miti' , ma bucur pentru tine
Din pacate eu m-am oprit pe la 4 kg. date jos, dar in ultima saptamana am pus unul inapoi .... ( stresul isi pune amprenta... )
16.08.2011 / 22:57
Citeaza
bravo Ina.sunt 4 kg in minus nu in plus,asa ca ai motive sa fii mandra. Cate unul asa se mai pune ,important e sa-l si dam jos. Eu daca gust ceva cu calorii mai multe a doua zi o iau mai usor si s-a restabilit echilibrul.
17.08.2011 / 15:37
Citeaza
Va felicit, dragelor, pentru kg pierdute...
Eu tot mananc, dar nu slabesc....
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

, da' mananc asa de bineeee
Incet dar sigur si chiar fara nici un efort. Bafta in continuare tuturor!

)

)