Jurnal de dieta 3!
06.06.2011 / 23:41
CiteazaIna a spus:
Deci eu sunt cea mai grasa
Lasa Ina,ca poate esti cea mai inalta
Anca ,eu am 1,65 asa ca tot grasa sunt pe langa tine
eu oricum aveam 60 kg si inainte sa nasc,asta e tinta mea deocamdata. Burticile astea ni se trag de la ditamai burtoiul pe care l-am avut cu bebeii,dar se rezolva cu sport.
07.06.2011 / 20:06
Citeazamitinita a spus:
Lasa Ina,ca poate esti cea mai inalta Anca ,eu am 1,65 asa ca tot grasa sunt pe langa tine eu oricum aveam 60 kg si inainte sa nasc,asta e tinta mea deocamdata. Burticile astea ni se trag de la ditamai burtoiul pe care l-am avut cu bebeii,dar se rezolva cu sport.
Cea mai inalta, pe naiba !
Mai bine nu zic ce inaltime am
, abia ramaneti cu o imagine frumoasa asupra mea
07.06.2011 / 21:57
CiteazaIna a spus:
Cea mai inalta, pe naiba ! Mai bine nu zic ce inaltime am , abia ramaneti cu o imagine frumoasa asupra mea
Ina noi tot timpul am avut o imagine buna asupra ta. In pozele in care te-am vazut nu mi s-aparut deloc ca esti grasa
08.06.2011 / 14:29
Citeaza
ma altur si eu acestui club, era si timpul, am inceput si eu sa tin cura, de fapt nu stiu daca o pot numii cura, mi-am facut eu una, adica nu mai mananc paine sub nici o forma ( am deja o saptamana si nu simt nevoia deloc ) mananc multe salate, am scos dulciurile ( imi mai scapa cate o inghititura, dar sper sa scap si de asta ) si incerc sa nu mai mananc dupa 6 seara, si daca ma razbeste foamea mananc un fruct sau o leguma cruda....eu am 1,63 si am plecat cu 58 de kg, iar astazi m-am cantarit si am 56 kg
sunt fericita si asta ma motiveaza sa merg inainte, tinta mea e sa ajung la 53, atat aveam inainte sa raman insarcinata, insa daca dau mai mult nu ma supar :)):)))
09.06.2011 / 11:24
Citeazapusikmea a spus:
ma altur si eu acestui club, era si timpul, am inceput si eu sa tin cura, de fapt nu stiu daca o pot numii cura, mi-am facut eu una, adica nu mai mananc paine sub nici o forma ( am deja o saptamana si nu simt nevoia deloc ) mananc multe salate, am scos dulciurile ( imi mai scapa cate o inghititura, dar sper sa scap si de asta ) si incerc sa nu mai mananc dupa 6 seara, si daca ma razbeste foamea mananc un fruct sau o leguma cruda....eu am 1,63 si am plecat cu 58 de kg, iar astazi m-am cantarit si am 56 kg sunt fericita si asta ma motiveaza sa merg inainte, tinta mea e sa ajung la 53, atat aveam inainte sa raman insarcinata, insa daca dau mai mult nu ma supar :)):)))
dana,eu te asteptam in club
cand am vazut cate torturi faci ma gandeam ca o sa ni te alaturi
ina,ma simt asa de grasa pe langa restul...zici ca ne fac in ciuda cand spun ca au 50 si ceva de kg
si vor sa slabeasca
trebuie sa-mi cumpar curea ca incep sa se duca pantalonii in jos
Recomandari pentru tine si casa ta
09.06.2011 / 19:46
Citeazamitinita a spus:
dana,eu te asteptam in club cand am vazut cate torturi faci ma gandeam ca o sa ni te alaturi ina,ma simt asa de grasa pe langa restul...zici ca ne fac in ciuda cand spun ca au 50 si ceva de kg si vor sa slabeasca trebuie sa-mi cumpar curea ca incep sa se duca pantalonii in jos
ce grijulie esti tu miti, gata de acum chiar daca fac ma limitez la o lingurita asa de pofta, oricum nu mancam eu prea mult, dar era suficient, ca sa se puna :( bravo tie daca incepe sa dea asa rezultate, eu inca nu am nevoie de curea ca asa m-as duce sa-mi cumpar
12.06.2011 / 19:42
Citeaza
Dana inseamna ca trebe musai sa ma apuc si eu..avem aceleasi "coordonate"..1.63(1.64 sa zicem...)58 kg..si inainte de sarcina si eu aveam cam 52-53..de as avea mai multa ambitie
12.06.2011 / 21:56
CiteazaLUK a spus:
Dana inseamna ca trebe musai sa ma apuc si eu..avem aceleasi "coordonate"..1.63(1.64 sa zicem...)58 kg..si inainte de sarcina si eu aveam cam 52-53..de as avea mai multa ambitie
poate tu ai alte forme...eu de exemplu am ramas cu burtica si am si colacei :((:(( nici inainte nu eram slaba, dar nu eram ca acum, toate hainele vin mulate pe mine
...daca as scapa de burta, ceea ce nu cred, as fi cea mai multumita.....sport nu-mi mai trebuie ca face andutu antrenament zilnic de dimineata pana seara cu mine...daca as mai face si sport as ajunge la spital
12.06.2011 / 22:56
Citeaza
pfuuu, ma rusineeeez
la 1,63 si 60 kg ma declarati grasa siteului?
io cu 58 ma simteam ok, dar pt 2 kg,..nu prea ma grabesc..mai bag o Pavlova
)))))
13.06.2011 / 14:53
Citeazagaby_d a spus:
pfuuu, ma rusineeeez la 1,63 si 60 kg ma declarati grasa siteului? io cu 58 ma simteam ok, dar pt 2 kg,..nu prea ma grabesc..mai bag o Pavlova )))))
Si eu am vo 2 kile de burta de dat jos
dar mi-e lene.
Mai bine mai bag o tona de mascarpone.
![]()
13.06.2011 / 18:35
Citeazamiha a spus:
Si eu am vo 2 kile de burta de dat jos dar mi-e lene. Mai bine mai bag o tona de mascarpone.
=))))
13.06.2011 / 18:39
Citeazagaby_d a spus:
pfuuu, ma rusineeeez la 1,63 si 60 kg ma declarati grasa siteului? io cu 58 ma simteam ok, dar pt 2 kg,..nu prea ma grabesc..mai bag o Pavlova )))))
Tu sa taci
Uita-te bine-n jur, apoi sa te declari grasa site-ului
![]()
15.06.2011 / 20:23
CiteazaIna a spus:
Tu sa taci Uita-te bine-n jur, apoi sa te declari grasa site-ului
E concurs de grasi(e)?
ca atunci vin si eu
sigur iau premiu cu coronita
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

sunt fericita si asta ma motiveaza sa merg inainte, tinta mea e sa ajung la 53, atat aveam inainte sa raman insarcinata, insa daca dau mai mult nu ma supar :)):)))

...daca as scapa de burta, ceea ce nu cred, as fi cea mai multumita.....sport nu-mi mai trebuie ca face andutu antrenament zilnic de dimineata pana seara cu mine...daca as mai face si sport as ajunge la spital

)