Jurnal de dieta!
23.02.2010 / 12:10
Citeazagospodinadecriza a spus:
Esti bobocel, inseamna! FElicitari pentru profesia aleasa! Adooor sociologii!
ai vreo legatura cu sociologii?
si eu ador sociologii... facultatea de sociologie mi-a schimbat foarte mult gandirea, atitudinea, comportamentul hmm... m-a schimbat pe mine per total, intr-un sens bun
desi nu este o meserie banoasa, putini sunt cei ce stiu ce inseamna sa fii sociolog
, mie mi-a placut la nebunie... plus ca te-nvata sa citesti si sa iubesti lecturatul...
noi la Bucuresti am avut ocazia sa invatam alaturi de cei mai mari sociologi ai tarii... sunt si-n Cluj si Iasi cativa buni....
cel putin la master, mi-am ales un master unde eram doar 11 studenti, am avut un master al domnului Catalin Zamfir... o experienta de neuitat, iti spun sincer cu mana pe inima...
eu am avut de ales intre doua facultati, sociologie la Univ. Bucuresti sau Comert la ASE... nu stiu ce m-a facut sa merg spre sociologie si nu regret deloc...
![]()
poate poliloghia asta ma face sa cad in ridicol dar am scris ce-am simtit... sunt o norocoasa c-am avut ocazia sa studiez aproape de marii intelectuali ai tarii noastre...
23.02.2010 / 16:50
Nick: gospodinadecrizaScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.02.2010
Retete: 11
Citeaza
Ai dreptate, si la Iasi sunt foarte buni! Nu numai facultatea te schimba, ci si convietuirea cu un sociolog te schimba!
. Ahhh, bine ca mi-am amintit, sigur stii de Elisabeta Stanciulescu, si-a facut blog. http://www.elisabetastanciulescu.blogspot.com/
Chiar il recomand tuturor, e o lectura foarte utila. E totul la obiect si nu bate campii. Siguri va va placea.
Destul "Sunt o admiratoare a mea", recunosc, sunt si o admiratoare a sociologilor.
CE discutie cu GDC, nuuuu?
24.02.2010 / 09:30
Ai dreptate, si la Iasi sunt foarte buni! Nu numai facultatea te schimba, ci si convietuirea cu un sociolog te schimba! . Ahhh, bine ca mi-am amintit, sigur stii de Elisabeta Stanciulescu, si-a facut blog. http://www.elisabetastanciulescu.blogspot.com/ Chiar il recomand tuturor, e o lectura foarte utila. E totul la obiect si nu bate campii. Siguri va va placea. Destul "Sunt o admiratoare a mea", recunosc, sunt si o admiratoare a sociologilor. CE discutie cu GDC, nuuuu?
aaaaaaahhhhhhhh, sotul tau e sociolog... suuuuuuupeeeeer... profeseaza pe aria sociologiei sau...???
unde a facut? la Iasi sau Bucuresti???
mai, sotul meu e economist si vede lumea intr-un mod foooooooooooaaaaaaaaarte diferit de mine... n-am putut sa-i insuflu pasiunea pt "uman"...
suntem foarte diferiti si niciodata nu vedem lumea cu aceeasi ochi... normal ca eu am un punct de vedere foarte permisiv asupra oricarui fapt iar el a transant, dintr-o bucata cum se zice-n popor...
o sa urmaresc blogul respectiv... multumesc mult de tot
hai ca nu ma asteptam sa avem discutii "profunde"
ah, sunt curioasa... tu ce-ai terminat??? nu-mi zi ca si tu esti economist ca mor de ras
24.02.2010 / 16:23
Bucataras incepator
Citeaza
Intr-adevar, profund.
Sa o vezi pe fiica-mea cu ce idei despre viata merge la scoala. De doua zile o tot trimit cu 80 lei la scoala, sa-i dea invatatoarei, pt. fonduri, reviste, etc, si, intr-un final, cand a tipat la ea, i-a dat doar 10 lei. Cand am intrebat-o de ce nu i-a dat toti, mi-a raspuns:" Dar nu ti se pare ca cere cam mult? Nu mi-ati spus voi ca invatamantul e gratuit? I-am dat doar pt. o revista, ca am nevoie. Si mi-a spus ca restul il pastra, ca vrea de Ziua Mamei sa-mi cumpere cel mai mare cos cu flori si o cutie cu cioco in forma de inima.
Iar daca vrea sotul tau un ucenic, e perfecta Dani, la vara vrea sa vanda suc, ca sa castige si ea bani, dar cu...promotie.Pentru copii sa fie gratis, ca sa-si faca multi prieteni si sa plece fericiti acasa. Iar parintii lor vor fi si ei fericiti si vor cumpara mai mult suc si asa, ea va face mai multi bani. Si, concluzia: Nu o sa fac eu bani prea multi, dar asa, ceva maruntis, e destul pentru inceput!
Sunt o admiratoare a ...ei.
24.02.2010 / 19:37
Intr-adevar, profund. Sa o vezi pe fiica-mea cu ce idei despre viata merge la scoala. De doua zile o tot trimit cu 80 lei la scoala, sa-i dea invatatoarei, pt. fonduri, reviste, etc, si, intr-un final, cand a tipat la ea, i-a dat doar 10 lei. Cand am intrebat-o de ce nu i-a dat toti, mi-a raspuns:" Dar nu ti se pare ca cere cam mult? Nu mi-ati spus voi ca invatamantul e gratuit? I-am dat doar pt. o revista, ca am nevoie. Si mi-a spus ca restul il pastra, ca vrea de Ziua Mamei sa-mi cumpere cel mai mare cos cu flori si o cutie cu cioco in forma de inima. Iar daca vrea sotul tau un ucenic, e perfecta Dani, la vara vrea sa vanda suc, ca sa castige si ea bani, dar cu...promotie.Pentru copii sa fie gratis, ca sa-si faca multi prieteni si sa plece fericiti acasa. Iar parintii lor vor fi si ei fericiti si vor cumpara mai mult suc si asa, ea va face mai multi bani. Si, concluzia: Nu o sa fac eu bani prea multi, dar asa, ceva maruntis, e destul pentru inceput! Sunt o admiratoare a ...ei.
chiar ca ai o fetita foarte inteligenta... beey, dar ce matura esti, ma refer aici dpdv intelectual
... ai fetita la scoala iar eu n-am prunc deloc
ce vrea sa se faca Dani cand o sa fie mare?
Recomandari pentru tine si casa ta
24.02.2010 / 20:29
Intr-adevar, profund. Sa o vezi pe fiica-mea cu ce idei despre viata merge la scoala. De doua zile o tot trimit cu 80 lei la scoala, sa-i dea invatatoarei, pt. fonduri, reviste, etc, si, intr-un final, cand a tipat la ea, i-a dat doar 10 lei. Cand am intrebat-o de ce nu i-a dat toti, mi-a raspuns:" Dar nu ti se pare ca cere cam mult? Nu mi-ati spus voi ca invatamantul e gratuit? I-am dat doar pt. o revista, ca am nevoie. Si mi-a spus ca restul il pastra, ca vrea de Ziua Mamei sa-mi cumpere cel mai mare cos cu flori si o cutie cu cioco in forma de inima. Iar daca vrea sotul tau un ucenic, e perfecta Dani, la vara vrea sa vanda suc, ca sa castige si ea bani, dar cu...promotie.Pentru copii sa fie gratis, ca sa-si faca multi prieteni si sa plece fericiti acasa. Iar parintii lor vor fi si ei fericiti si vor cumpara mai mult suc si asa, ea va face mai multi bani. Si, concluzia: Nu o sa fac eu bani prea multi, dar asa, ceva maruntis, e destul pentru inceput! Sunt o admiratoare a ...ei.
si cum esti si o admiratoare a mamei ei, inseamna ca fata seamna cu mama
24.02.2010 / 21:16
Bucataras incepator
CiteazaBucataras a spus:
si cum esti si o admiratoare a mamei ei, inseamna ca fata seamna cu mama
DE ce ma jignesti, Bucataras? Chiar azi s-a uitat urat la o doamna, care i-a spus ca seamana cu mine. Si i-a raspuns:" Da, doar la nas". Miha stie cruntul adevar!
24.02.2010 / 21:20
Bucataras incepator
Citeazaionix a spus:
chiar ca ai o fetita foarte inteligenta... beey, dar ce matura esti, ma refer aici dpdv intelectual ... ai fetita la scoala iar eu n-am prunc deloc ce vrea sa se faca Dani cand o sa fie mare?
Mersi, Ionix. Pe termen lung, nu mai stiu, are o lista lunga, dar e pasionata de chimie, desen si danseaza bestial. Pe termen scurt, ti-am spus, vrea sa fie vanzatoare de sucuri la vara.
24.02.2010 / 23:39
Mersi, Ionix. Pe termen lung, nu mai stiu, are o lista lunga, dar e pasionata de chimie, desen si danseaza bestial. Pe termen scurt, ti-am spus, vrea sa fie vanzatoare de sucuri la vara.
mai, din chimie se castiga binisor... oricum foarte diferite domeniile... desenul si chimia nu prea au multe-n comun
as indrazni sa zic ca n-au nimic in comun
si mie mi-a placut chimia foarte mult... chimia si matematica
fetita ta e foarte buna la casa omului... pe criza asta face si ea un ban in loc sa iroseasca... bravo ei.... eu cand eram mica faceam bani santajandu-mi parintii, atunci cand faceau cate ceva ce nu trebuia sa afle celalalt
25.02.2010 / 14:56
Bucataras incepator
Citeaza
Sanatoasa sa fie, poate o iesi ceva bun din omuletul meu !
25.02.2010 / 14:58
Bucataras incepator
Citeazaionix a spus:
mai, din chimie se castiga binisor... oricum foarte diferite domeniile... desenul si chimia nu prea au multe-n comun as indrazni sa zic ca n-au nimic in comun si mie mi-a placut chimia foarte mult... chimia si matematica fetita ta e foarte buna la casa omului... pe criza asta face si ea un ban in loc sa iroseasca... bravo ei.... eu cand eram mica faceam bani santajandu-mi parintii, atunci cand faceau cate ceva ce nu trebuia sa afle celalalt
Si ai facut multi bani cand ewrai mica? Aveai tarife in functie de boacana?
26.02.2010 / 09:53
Si ai facut multi bani cand ewrai mica? Aveai tarife in functie de boacana?
mai, aveam destui de multi bani
dar de abia la liceu am crescut tarifele
si ma duceam zilnic la McDoland's... da, obicei prost mai aveam
13.05.2010 / 11:45
Poate nu e locul aici dar am sa va scriu eu ce am mancat de ex ieri si specific sunt la regim. In total de calorii, carbohidrati etc ... in fiecare z mananc la fel doar ca difera mancarea. Deci va pun doar sa aveti o idee. Iar azi dupamasa am sedinta asa ca am sa va spun si cat am slabit . Media pe saptamana e cam 500-700 gr . cam asa am slabit pana acuma.
Deci:
Micul dejun
50 gr paine prajita
15 gr jambon (prosciuto)
o felie de branza topita pentru sandwich
Intre micul dejun si pranz
un mar
Pranzi
tocanita de pui cu:
2 pulpe de pui care au cantarit 65 gr cu tot cu ou si 25 gr doar carnea deci au fost mici.
tocanita cat a intrat intr-o farfurie
Tocanita de pui a fost facuta normal ca o tocanita normala asa cum o faci toata lumea in casa.
60 gr paine
1 iaurt de fructe cu 0% grasime
Intre pranz si cina
2 biscuiti digestivi (specific ca in loc de 2 biscuiti digestivi poti manca 4-6 biscuiti normali dar eu am preferat digestivi. )
o banana
Cina
250 ml lapte degresat
o placinta
o lingurita de dulceata
Poate o sa va para o nebunie dar foame nu rabzi si de slabit slabesti. Iar daca esti barbat ar trebui sa mananci mai mult :) .
Si foarte important 1,5 l de apa pe zi dar eu beau cam 1 l si si ala fortat :D
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de sandytza
Ultima editare: 13.05.2010 11:47:05
13.05.2010 / 20:28
Citeaza
Ce a spus nutri ? Cat ai slabit? Eu nu am vazut niciun nutritionist (nu ca stiu multi) ca sa-ti dea la micul dejun ce ai mancat tu. Eu am o felie de paine neagra unsa cu pate de ficat facut in casa.
13.05.2010 / 21:30
Citeaza
Am pus si eu AICI mai multe saptamini ale dietei mele, recomandate de dr Ioana Dima (www.nutrimedhelp.ro), cea care ne raspunde intrebarilor AICI.
Eu am slabit cit timp am tinut strict cam 1,5 pe saptamina. (trebuia sa beau 3 litri de apa)
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

, mie mi-a placut la nebunie... plus ca te-nvata sa citesti si sa iubesti lecturatul...

Sunt o admiratoare a ...ei.

)