Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DataManager has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/datamgr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ADOConnection has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/adodb/adodb.inc.php on line 232

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ADORecordSet has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/adodb/adodb.inc.php on line 2562

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ADORecordSet_array has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/adodb/adodb.inc.php on line 3536

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; MemCacheManager has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/memcachemgr.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ModuleManager has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/modulemgr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Module has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/module.php on line 9

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ModelManager has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/modelmgr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_Model has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.model.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/smarty/Smarty.class.php on line 64

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_ModelElement has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.model.element.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_ModelSection has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.model.section.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Obj2Url has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.obj2url.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Uri has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/uri.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; BoxDefinition has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/boxes/entities/boxes.definition.php on line 21

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_Object2Section has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.object2section.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; NewsFavDefinition has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/news/entities/news.definition.php on line 2611

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; NewsAuthor has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/news/entities/news.author.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; NewsAuthor_Filtru has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/news/entities/news.author.php on line 268

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; NewsEdition has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/news/entities/news.edition.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; NewsEdition_Filtru has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/news/entities/news.edition.php on line 347

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; UserManager has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/users/usermgr.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_User has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/users/entities/user.php on line 50

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_User_Filtru has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/users/entities/user.php on line 1112

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_Organizator has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.organizator.php on line 6

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_RezultatOrganizat has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.organizator.php on line 38

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_Sortable has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.organizator.php on line 54

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_UserFriendRequest has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/users/entities/user.friend.request.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ModuleForum has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/forum.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; FCategory has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/entities/fcat.php on line 8

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; FPost has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/entities/fpost.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ModuleForumCtrl has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/controllers/forum.ctrl.php on line 3

Deprecated: Non-static method FCategory::getTree() should not be called statically in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/controllers/forum.ctrl.php on line 43

Deprecated: Non-static method FPost::getById() should not be called statically in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/controllers/forum.ctrl.php on line 51

Notice: Undefined index: port in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/adodb/adodb.inc.php on line 3898

Deprecated: Non-static method FPost::countResponses() should not be called statically in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/controllers/forum.ctrl.php on line 60

Notice: Undefined index: port in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/adodb/adodb.inc.php on line 3898

Deprecated: Non-static method FPost::getByParent() should not be called statically in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/controllers/forum.ctrl.php on line 62

Deprecated: Non-static method FCategory::getPath() should not be called statically in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/controllers/forum.ctrl.php on line 64

Deprecated: Non-static method FCategory::getTree() should not be called statically in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/entities/fcat.php on line 280

Notice: Undefined property: ModuleForumCtrl::$oSection in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/controllers/forum.ctrl.php on line 74

Deprecated: Non-static method FPost::getByIds() should not be called statically in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/forum/controllers/forum.ctrl.php on line 245

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; BoxTemplateDefinition has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/modules/boxes/entities/templates.definition.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; xajax has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/xajax/xajax.inc.php on line 55

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; xajaxResponse has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/libraries/xajax/xajaxResponse.inc.php on line 51

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_BlogCountry has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.country.php on line 8

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; EWCMS_BlogCountry_Filtru has a deprecated constructor in /var/www/bucatarasdev.freshlemon.ro/public/__old__/includes/entities/ewcms.country.php on line 188
Jurnal de dieta! Pagina 7/8 :: Dieta :: Forum
modules/forum/post.tpl

Jurnal de dieta!

23.02.2010 / 12:10

Nick: ionix
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.09.2009
Retete: 353
Scrie-i mesaj privat

gospodinadecriza a spus:

Esti bobocel, inseamna! FElicitari pentru profesia aleasa! Adooor sociologii!

ai vreo legatura cu sociologii?

si eu ador sociologii... facultatea de sociologie mi-a schimbat foarte mult gandirea, atitudinea, comportamentul hmm... m-a schimbat pe mine per total, intr-un sens bun

desi nu este o meserie banoasa, putini sunt cei ce stiu ce inseamna sa fii sociolog, mie mi-a placut la nebunie... plus ca te-nvata sa citesti si sa iubesti lecturatul...

noi la Bucuresti am avut ocazia sa invatam alaturi de cei mai mari sociologi ai tarii... sunt si-n Cluj si Iasi cativa buni....

cel putin la master, mi-am ales un master unde eram doar 11 studenti, am avut un master al domnului Catalin Zamfir... o experienta de neuitat, iti spun sincer cu mana pe inima...

eu am avut de ales intre doua facultati, sociologie la Univ. Bucuresti sau Comert la ASE... nu stiu ce m-a facut sa merg spre sociologie si nu regret deloc...  

poate poliloghia asta ma face sa cad in ridicol dar am scris ce-am simtit... sunt o norocoasa c-am avut ocazia sa studiez aproape de marii intelectuali ai tarii noastre...

Citeaza

23.02.2010 / 16:50

Nick: gospodinadecriza
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.02.2010
Retete: 11
Scrie-i mesaj privat

Ai dreptate, si la Iasi sunt foarte buni! Nu numai facultatea te schimba, ci si convietuirea cu un sociolog te schimba!. Ahhh, bine ca mi-am amintit, sigur stii de Elisabeta Stanciulescu, si-a facut blog. http://www.elisabetastanciulescu.blogspot.com/

Chiar il recomand tuturor, e o lectura foarte utila. E totul la obiect si nu bate campii. Siguri va va placea.

Destul "Sunt o admiratoare a mea", recunosc, sunt si o admiratoare a sociologilor.

CE discutie cu GDC, nuuuu?

Citeaza

24.02.2010 / 09:30

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

gospodinadecriza a spus:

Ai dreptate, si la Iasi sunt foarte buni! Nu numai facultatea te schimba, ci si convietuirea cu un sociolog te schimba! . Ahhh, bine ca mi-am amintit, sigur stii de Elisabeta Stanciulescu, si-a facut blog. http://www.elisabetastanciulescu.blogspot.com/ Chiar il recomand tuturor, e o lectura foarte utila. E totul la obiect si nu bate campii. Siguri va va placea.   Destul "Sunt o admiratoare a mea", recunosc, sunt si o admiratoare a sociologilor.    CE discutie cu GDC, nuuuu?

aaaaaaahhhhhhhh, sotul tau e sociolog... suuuuuuupeeeeer... profeseaza pe aria sociologiei sau...???

unde a facut? la Iasi sau Bucuresti??? 

mai, sotul meu e economist si vede lumea intr-un mod  foooooooooooaaaaaaaaarte diferit de mine... n-am putut sa-i insuflu pasiunea pt "uman"... suntem foarte diferiti si niciodata nu vedem lumea cu aceeasi ochi... normal ca eu am un punct de vedere foarte permisiv asupra oricarui fapt iar el a transant, dintr-o bucata cum se zice-n popor...

o sa urmaresc blogul respectiv... multumesc mult de tot

hai ca nu ma asteptam sa avem discutii "profunde" 

ah, sunt curioasa... tu ce-ai terminat??? nu-mi zi ca si tu esti economist ca mor de ras 

Citeaza

24.02.2010 / 16:23

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

Intr-adevar, profund. Sa o vezi pe fiica-mea cu ce idei despre viata merge la scoala. De doua zile o tot trimit cu 80 lei la scoala, sa-i dea invatatoarei, pt. fonduri, reviste, etc, si, intr-un final, cand a tipat la ea, i-a dat doar 10 lei. Cand am intrebat-o de ce nu i-a dat toti, mi-a raspuns:" Dar nu ti se pare ca cere cam mult? Nu mi-ati spus voi  ca invatamantul e gratuit? I-am dat doar pt. o revista, ca am nevoie. Si mi-a spus ca restul il pastra, ca vrea de Ziua Mamei sa-mi cumpere cel mai mare cos cu flori si o cutie cu cioco in forma de inima.

Iar daca vrea sotul tau un ucenic, e perfecta Dani, la vara vrea sa vanda suc, ca sa castige si ea bani, dar cu...promotie.Pentru copii sa fie gratis, ca sa-si faca multi prieteni si sa plece fericiti acasa. Iar parintii lor vor fi si ei fericiti si vor cumpara mai mult suc si asa, ea va face mai multi bani. Si, concluzia: Nu o sa fac eu bani prea multi, dar asa, ceva maruntis, e destul pentru inceput!   Sunt o admiratoare a ...ei.

Citeaza

24.02.2010 / 19:37

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

gospodinadecriza a spus:

Intr-adevar, profund. Sa o vezi pe fiica-mea cu ce idei despre viata merge la scoala. De doua zile o tot trimit cu 80 lei la scoala, sa-i dea invatatoarei, pt. fonduri, reviste, etc, si, intr-un final, cand a tipat la ea, i-a dat doar 10 lei. Cand am intrebat-o de ce nu i-a dat toti, mi-a raspuns:" Dar nu ti se pare ca cere cam mult? Nu mi-ati spus voi  ca invatamantul e gratuit? I-am dat doar pt. o revista, ca am nevoie. Si mi-a spus ca restul il pastra, ca vrea de Ziua Mamei sa-mi cumpere cel mai mare cos cu flori si o cutie cu cioco in forma de inima.     Iar daca vrea sotul tau un ucenic, e perfecta Dani, la vara vrea sa vanda suc, ca sa castige si ea bani, dar cu...promotie.Pentru copii sa fie gratis, ca sa-si faca multi prieteni si sa plece fericiti acasa. Iar parintii lor vor fi si ei fericiti si vor cumpara mai mult suc si asa, ea va face mai multi bani. Si, concluzia: Nu o sa fac eu bani prea multi, dar asa, ceva maruntis, e destul pentru inceput!   Sunt o admiratoare a ...ei.

chiar ca ai o fetita foarte inteligenta... beey, dar ce matura esti, ma refer aici dpdv intelectual... ai fetita la scoala iar eu n-am prunc deloc 

ce vrea sa se faca Dani cand o sa fie mare?

Citeaza

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 650 lei
1399.99 lei
749.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

24.02.2010 / 20:29

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 605
Scrie-i mesaj privat

gospodinadecriza a spus:

Intr-adevar, profund. Sa o vezi pe fiica-mea cu ce idei despre viata merge la scoala. De doua zile o tot trimit cu 80 lei la scoala, sa-i dea invatatoarei, pt. fonduri, reviste, etc, si, intr-un final, cand a tipat la ea, i-a dat doar 10 lei. Cand am intrebat-o de ce nu i-a dat toti, mi-a raspuns:" Dar nu ti se pare ca cere cam mult? Nu mi-ati spus voi  ca invatamantul e gratuit? I-am dat doar pt. o revista, ca am nevoie. Si mi-a spus ca restul il pastra, ca vrea de Ziua Mamei sa-mi cumpere cel mai mare cos cu flori si o cutie cu cioco in forma de inima.     Iar daca vrea sotul tau un ucenic, e perfecta Dani, la vara vrea sa vanda suc, ca sa castige si ea bani, dar cu...promotie.Pentru copii sa fie gratis, ca sa-si faca multi prieteni si sa plece fericiti acasa. Iar parintii lor vor fi si ei fericiti si vor cumpara mai mult suc si asa, ea va face mai multi bani. Si, concluzia: Nu o sa fac eu bani prea multi, dar asa, ceva maruntis, e destul pentru inceput!   Sunt o admiratoare a ...ei.

si cum esti si o admiratoare a mamei ei, inseamna ca fata seamna cu mama 

Citeaza

24.02.2010 / 21:16

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

si cum esti si o admiratoare a mamei ei, inseamna ca fata seamna cu mama 

DE ce ma jignesti, Bucataras? Chiar azi s-a uitat urat la o doamna, care i-a spus ca seamana cu mine. Si i-a raspuns:" Da, doar la nas". Miha stie cruntul adevar!

Citeaza

24.02.2010 / 21:20

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

ionix a spus:

chiar ca ai o fetita foarte inteligenta... beey, dar ce matura esti, ma refer aici dpdv intelectual ... ai fetita la scoala iar eu n-am prunc deloc  ce vrea sa se faca Dani cand o sa fie mare?

Mersi, Ionix. Pe termen lung, nu mai stiu, are o lista lunga, dar e pasionata de chimie, desen si danseaza bestial. Pe termen scurt, ti-am spus, vrea sa fie vanzatoare de sucuri la vara.

Citeaza

24.02.2010 / 23:39

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

gospodinadecriza a spus:

Mersi, Ionix. Pe termen lung, nu mai stiu, are o lista lunga, dar e pasionata de chimie, desen si danseaza bestial. Pe termen scurt, ti-am spus, vrea sa fie vanzatoare de sucuri la vara.

mai, din chimie se castiga binisor...  oricum foarte diferite domeniile... desenul si chimia nu prea au multe-n comun  as indrazni sa zic ca n-au nimic in comun si mie mi-a placut chimia foarte mult... chimia si matematica

fetita ta e foarte buna la casa omului... pe criza asta face si ea un ban in loc sa iroseasca... bravo ei....  eu cand eram mica faceam bani santajandu-mi parintii, atunci cand faceau cate ceva ce nu trebuia sa afle celalalt 

Citeaza

25.02.2010 / 14:56

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

Sanatoasa sa fie, poate o iesi ceva bun din omuletul meu !

Citeaza

25.02.2010 / 14:58

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

ionix a spus:

mai, din chimie se castiga binisor...  oricum foarte diferite domeniile... desenul si chimia nu prea au multe-n comun   as indrazni sa zic ca n-au nimic in comun  si mie mi-a placut chimia foarte mult... chimia si matematica fetita ta e foarte buna la casa omului... pe criza asta face si ea un ban in loc sa iroseasca... bravo ei....  eu cand eram mica faceam bani santajandu-mi parintii, atunci cand faceau cate ceva ce nu trebuia sa afle celalalt 

Si ai facut multi bani cand ewrai mica? Aveai tarife in functie de boacana?

Citeaza

26.02.2010 / 09:53

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

gospodinadecriza a spus:

Si ai facut multi bani cand ewrai mica? Aveai tarife in functie de boacana?

mai, aveam destui de multi banidar de abia la liceu am crescut tarifele si ma duceam zilnic la McDoland's... da, obicei prost mai aveam

Citeaza

13.05.2010 / 11:45

Nick: sandytza
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.06.2009
Retete: 69
Scrie-i mesaj privat

Poate nu e locul aici dar am sa va scriu eu ce am mancat de ex ieri si specific sunt la regim. In total de calorii, carbohidrati etc ... in fiecare z mananc la fel doar ca difera mancarea. Deci va pun doar sa aveti o idee. Iar azi dupamasa am sedinta asa ca am sa va spun si cat am slabit . Media pe saptamana e cam 500-700 gr . cam asa am slabit pana acuma.

Deci:

Micul dejun

50 gr paine prajita

15 gr jambon (prosciuto)

o felie de branza topita pentru sandwich

Intre micul dejun si pranz

un mar

Pranzi

tocanita de pui cu:

2 pulpe de pui care au cantarit 65 gr cu tot cu ou si 25 gr doar carnea deci au fost mici.

tocanita cat a intrat intr-o farfurie

Tocanita de pui a fost facuta normal ca o tocanita normala asa cum o faci toata lumea in casa.

60 gr paine

1 iaurt de fructe cu 0% grasime

Intre pranz si cina

2 biscuiti digestivi (specific ca in loc de 2 biscuiti digestivi poti manca 4-6 biscuiti normali dar eu am preferat digestivi. )

o banana

Cina

250 ml lapte degresat

o placinta

o lingurita de dulceata

Poate o sa va para o nebunie dar foame nu rabzi si de slabit slabesti. Iar daca esti barbat ar trebui sa mananci mai mult :) .

Si foarte important 1,5 l de apa pe zi dar eu beau cam 1 l si si ala fortat :D

Acest mesaj a fost modificat de sandytza
Ultima editare: 13.05.2010 11:47:05

Citeaza

13.05.2010 / 20:28

Nick: Bunica
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 687
Scrie-i mesaj privat

Ce a spus nutri ? Cat ai slabit? Eu nu am vazut niciun nutritionist (nu ca stiu multi) ca sa-ti dea la micul dejun ce ai mancat  tu. Eu am o felie de paine neagra unsa cu pate de ficat facut in casa.

Citeaza

13.05.2010 / 21:30

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 605
Scrie-i mesaj privat

Am pus si eu AICI mai multe saptamini ale dietei mele, recomandate de dr Ioana Dima (www.nutrimedhelp.ro), cea care ne raspunde intrebarilor AICI.

Eu am slabit cit timp am tinut strict cam 1,5 pe saptamina. (trebuia sa beau 3 litri de apa)

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de prajitura cu prune si cacao

pe 06.11 la 15:58

Reteta de placinta cu mere feliate, in aluat

pe 06.11 la 15:11

Reteta de tort cu blat umed cu afine, mascarpone si jeleu de capsuni

pe 06.11 la 14:08

Reteta de cheesecake cu branza si prune

pe 05.11 la 20:09

Reteta de hrean ras la borcan cu otet pentru iarna

pe 05.11 la 19:59

utilizatori

mirela0911