Jurnal de dieta!
20.11.2009 / 11:54
Citeaza
buna ziua numele meu este Nyana si am facut cunostinat cu acest site in urma cu o saptamana si pot spune k sunt f incantata
am observat k aveti un forum si sunt nespus de incantata k pot scrie in jurnal de dieta regimul meu de slabit kre il tin de 2 luni si 2 saptamani si pot spune k am slabit 17 kg . Este f simplu f drastic si sub 1200 calorii:
dimineata: 2 fructe( exceptie bananele si strugurii)
pranz: gratar( orice fel de carne) cu salata(orice leguma sau muraturi)
seara: pana in ora 6 alte doua fructe sau un pahar de branza degresata
va doresc succes.Dak il puteti tine sa nu va speriati pt k in primele 3-4 zile o sa aveti dureri de cap si stari de ameteala.
20.11.2009 / 11:56
Citeaza
aaaa si inca ceva la regim 4 l de apa plata cu lamaie pe zi nu mai mult k dauneaza rinichilor( 2 lamai la 4 litrii de apa)
20.11.2009 / 15:43
Citeaza
personal, nu-s de acord cu un regim asa de drastic, care mi se pare mai mult decat nesanatos, dar fiecare face cum crede...si-s convinsa ca slabeste mult in timp scurt, insa cu ce pret?
..sa nu mai vorbim ca dupa ce-l opresti, risti sa pui chiar mai mult inapoi...plus ca slabirea brusca aduce cu sine o groaza de alte probleme, vergeturi, piele lasata care nu mai are timp sa-si reia 'locul' usor si treptat cum ar fi natural, etc..
am cartea Mihaelei Bilic, si mi se pare de bun simt...
20.11.2009 / 16:11
Citeaza
da e destul de drastic dar dak faci sport de cel putin 3 ori pe saptamana nu se lasa nimic si nici vergeturi nu apar.... e cam nesanatos dar e eficient iar dupa trebuie un regim de intretinere... pup
20.11.2009 / 17:46
Citeaza
daca mananci ce spui tu si faci efort ai toate sansele sa ajungi la urgenta... tre sa fii tare rezistenta
![]()
Recomandari pentru tine si casa ta
20.11.2009 / 19:59
Citeaza
ca sa tii acest regim inseamna sa nu ai nicio activitate toata ziua; personal nu cred ca poti sa depui vreun efort (intelectual, fizic) cu o astlel de dieta
mie imi este destul de greu sa tin un regim (eu sunt foarte pofticioasa); am mai avut perioade cand am redus din paine, mancare..dar atat
![]()
20.11.2009 / 21:35
Citeaza
pfiuuuu, era sa ajung eu azi-noapte la urgentza. Bine, nu cred ca are legatura cu regimul, dar m-am simtit groaznic (mai degraba pe fond de oboseala, sau poate combinatia oboseala-regim) ... asa ca azi n-am reusit sa ma tin de ce mi-a prescris "nutri"
20.11.2009 / 21:37
Bucataras a spus:
Ziua 3 (vineri) Ce meniu am azi: Mic dejun (intre 7 si 8): 2 felii de piine neagra, 150 gr brinza de vaci / mozzarella Prinz (ora 14:00): legume gratinate + mozzarella Seara (ora 19:00): 2 cartofi copti + salata asortata
- Dimineata am mincat un ou facut omleta
- La prinz ciorba de legume si pui la gratar + salata de varza (ma simteam cam slabit)
- Seara am mincat un cartof copt, dar in jur de ora 9
nah, si ca sa ma mai inviorez un pic am baut si jumatate de pahar de vin de buturuga (de ananas)
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 20.11.2009 21:38:05
20.11.2009 / 21:41
Citeazanyana a spus:
aaaa si inca ceva la regim 4 l de apa plata cu lamaie pe zi nu mai mult k dauneaza rinichilor( 2 lamai la 4 litrii de apa)
Da, si mie mi-a zis "nutri" minim 3, joi am baut insa 5 ... Eu cred ca e bine din cind in cind sa tii diete, dar recomandate de nutritionist. Altfel, mincatul fara timpenii (prajeli, sunculite, maioneze), scoaterea sucurilor gen Cola din "circuit", ultima masa la 7 seara si macar 2 x antrenamente sala de 40 min mers pe banda sint sufieciente pt ca organismul sa-si regleze greutatea
20.11.2009 / 21:42
Ziua 4 (simbata)
Mic dejun (intre 7 si 8): 2 felii de piine neagra, 150 gr brinza de vaci / mozzarella
Prinz (ora 14:00): piept de pui (200gr) cu salata de varza
Seara (ora 19:00): piept de pui (200gr) cu salata de varza
Moaaaaa, spectacol. Imi fac de cap deci, maninc ca un rege
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 20.11.2009 21:43:35
20.11.2009 / 23:19
Citeaza
Bucataras, pai daca si oboseala/stres si regim cam brusc asa poate a reactionat si organismul...ia-o usor..
20.11.2009 / 23:21
Citeaza
Mie mi se pare ca e prea putina mancare
Nu ai voie fructe deloc toata ziua? mai rontai si tu ceva...un mar, un morcov...prea putin, zau!! Si poate ar fi bine sa iei niste magne B6, ce zici?
21.11.2009 / 08:39
Citeaza
In principal, completezi cu apa :D, dar, mai ai voie intre mese 1 fruct (maxim 3 pe zi), 1 iaurt degresat (max 400 gr/zi), legume sau 1 felie de piine
22.11.2009 / 18:22
Citeaza
Ziua 4 (simbata)
Mic dejun (intre 7 si 8): 2 felii de piine neagra, 150 gr brinza de vaci / mozzarella
- am mincat 1 felie de piine prajita cu mozzarella
Prinz (ora 14:00): piept de pui (200gr) cu salata de varza
- am mincat ciorba de vacuta, dorada la gratar
Seara (ora 19:00): piept de pui (200gr) cu salata de varza
- am mincat o salata de salata cu putin parmezan
Aici am baut si un pahar cu vin rosu sec
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

..sa nu mai vorbim ca dupa ce-l opresti, risti sa pui chiar mai mult inapoi...plus ca slabirea brusca aduce cu sine o groaza de alte probleme, vergeturi, piele lasata care nu mai are timp sa-si reia 'locul' usor si treptat cum ar fi natural, etc..

)