Jurnal de dieta!
18.11.2009 / 23:11
CiteazaANCA a spus:
F. tare Bucatarasul!!! baga niste emoticoane cu majorete, sa-ti faca galerie! Multa bafta, o sa te citesc aici!
Si eu iti urez multa bafta sa treci peste Craciun cu dieta asta!
![]()
19.11.2009 / 10:55
Citeaza
am incercat sa beau si eu ceai verde ....nu pot sami zic ca-mi displace gustul, il beau dar nu stiu de ce de fiecare data dupa ce beau o cescuta cam dupa cateva minute am senzatie de voma mi se face rau si vomez...deci am renuntat .
19.11.2009 / 18:40
CiteazaANCA a spus:
Bucataras, ai supravietuit zilei de azi?
chiar asa? cum e? sau nu raspunzi pentru ca de fapt esti cu nasul in vreun dulap, rozand pe ascuns dulciuri?
19.11.2009 / 22:21
Citeaza
Ziua 2.
Ce meniu am avut azi:
Mic dejun (intre 7 si 8): 2 felii de piine neagra, 150 gr brinza de vaci / mozzarella
- am mincat 1 felie de piine cu 2 felii de mozzarella
Prinz (ora 14:00): piept de pui (200gr) cu salata de varza
- am mincat piept de curcan cu broccoli si conopida, stropite cu lamiie
Seara (ora 19:00): piept de pui (200gr) cu salata de varza
- am mincat 1 mar
Cert e ca am completat cu apa. Cred c-am baut 4-5 litri
. Altfel, ma asteptam sa ma roada foamea mai mult. Insa e bine. Sa ma incurajati!
. Presimt ca ziua 3 va fi infernala.
Recomandari pentru tine si casa ta
19.11.2009 / 22:22
CiteazaAdinuta a spus:
chiar asa? cum e? sau nu raspunzi pentru ca de fapt esti cu nasul in vreun dulap, rozand pe ascuns dulciuri?
, deocamdata nu. am renuntat la zaharul din cafea. e buna si fara. dar azi am redus si cantitatea de cafea. am baut pe la prinz una mica, mica
19.11.2009 / 22:23
Ziua 3 (vineri)
Ce meniu am azi:
Mic dejun (intre 7 si 8): 2 felii de piine neagra, 150 gr brinza de vaci / mozzarella
Prinz (ora 14:00): legume gratinate + mozzarella
Seara (ora 19:00): 2 cartofi copti + salata asortata
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 19.11.2009 22:24:22
20.11.2009 / 00:04
Citeaza
La fel ii zic si eu lui Cata pe la 1 noaptea, cand il apuca foamea
Sa mai bea niste apa! dar ce, ma asculta?? se duce si basculeaza la greu
Bucatarasu', nu te mai gandi! bea apa si spune-ti in gand ca nu va dura o vesnicie dieta!! O sa mananci tu alta data!! Bafta!
20.11.2009 / 02:47
CiteazaBucataras a spus:
, raportez 5 litri de apa pe ziua de azi
Vezi ca trebuie sa si mananci
.
20.11.2009 / 10:59
Citeaza
nu ma bag eu peste parerea medicului , dar sincer, daca nu te superi, mi se pare ca prea putin ti-a recomandat sa mananci dimineata....
nu stiu sigur vei slabi ....enorm in ritmul asta dar nu vei putea trai numai pe asa ritm toata viata de acum inainte si cand opresti dieta te vei ingrasa urgent la loc mai mult...caci organismul va retine ca a avut o perioada cand nu i-ai dat decat putin si va reactiona in felul urmator: sa depun acum repede sa fac rezerve ca maine iar nu-mi mai da.
mult suuces, eu sunt adepta schimbarii regimului de viata in totalitate, presupunand alimentatie normala (inclusif cartofi, paine, orez, etc) si miscare in locul dietelor...dar probabil ca fiecarei persoane in parte se potriveste intr-adevar altceva...nu stiu...
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

)