26.11.2009 / 22:53
CiteazaBucataras a spus:
As vrea eu. Azi avea bomboane, ciocolata, fistic ... nebunie
Si maine cica face Oana cheescake.
Sigur o sa aiba juma de tava in sertar.
26.11.2009 / 23:14
Citeaza
Doamne...cand mergem la cumparaturi o punga isi umple cu dulciuri! si pana ajungem acasa eu cu Vlad ii facem inventarul si mai rontaim si noi
Apoi o ia la servici si isi umple sertarul
Miha, ciscake o sa pape acasa, ca nu-si ia la pachet
26.11.2009 / 23:41
CiteazaOana a spus:
Doamne...cand mergem la cumparaturi o punga isi umple cu dulciuri! si pana ajungem acasa eu cu Vlad ii facem inventarul si mai rontaim si noi Apoi o ia la servici si isi umple sertarul Miha, ciscake o sa pape acasa, ca nu-si ia la pachet
Sa pape numa el, sa nu mai dea si altuia.
28.11.2009 / 18:43
Vineri (ziua 9)
mic dejun:
2 felii de piine neagra + 1 cutie brinza fagaras
prinz:
200 gr peste (am mincat dorada)
cina:
200 gr peste (am mincat dorada)
Simbata (ziua 10):
mic dejun:
2 felii de piine neagra + 1 cutie brinza fagaras
prinz:
mincare de fasole verde
cina:
orez cu legume si salata de varza
am ramas in meniu in ambele zile (cu o intriziere de ,15 ore pt masa de seara de vineri), e bine
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 28.11.2009 18:48:14
Recomandari pentru tine si casa ta
02.12.2009 / 18:42
CiteazaOana a spus:
Doamne...cand mergem la cumparaturi o punga isi umple cu dulciuri! si pana ajungem acasa eu cu Vlad ii facem inventarul si mai rontaim si noi Apoi o ia la servici si isi umple sertarul Miha, ciscake o sa pape acasa, ca nu-si ia la pachet
Foarte tare! Isi face provizii pentru o saptamana intreaga, dar voi il "ajutati" sa nu mai manance atatea dulciuri si cand vrea sa si le ia la serviciu...surpriza..punga s-a injumatatit!
02.12.2009 / 22:58
Citeaza
Azi am fost la nutri si am inceput saptmina a 3-a. In a doua am slabit 1,5 kg. "Asta e greutatea normala pe care tb s-o pierzi saptaminal", mi-a zis. Deci vreo 5-6 pe luna ... Nu e rau. Revin pt doritori cu meniul zilnic
03.12.2009 / 17:48
Citeaza
Bucataras , dar chiar te alinti cu atata mancare ! Ce diete am tinut eu, in tinerete, prin liceu! O vara am mancat Eugenii (2 pachete pe zi=portie dubla) cu apa. Si faceam si sala. Normal ca ameteam pe strada. Apoi, am incercat cate un pic din toate. Acum, incerc sa tin unul bazat pe abtinerea de la dulciuri. Doar azi, o mica tarta.
Bafta in continuare!
17.02.2010 / 19:13
Citeaza
Ansha, sa continuam discutia. Chiar imi pare rau ca am abandonat pentru un timp acest topic. Am reusit sa ajung la 83-84 kg, trecind prin Sarbatori, etc. Insa m-am plictisit, deja ma simteam excelent si am cerut perioada de mentinere.
"OK, insa e bine sa tii macar 2 luni perioada de mentinere", mi-a zisNutri. Ce inseamna perioada de mentinere? Meniul nu mai este asa de strict ca la dieta, dar trebuie sa ai grija sa nu te ingrasi.
Simplu, nu? Uite ca eu nu m-am abtinut. Si am cam sarit calul. N-am mai baut zilnic 2-3 litri de apa, am mincat un pic mai mult, miscarea am pus-o in cui, plus week-endul culinar fabulos de la Atena, iata-ma dupa 2 saptamini cu 88 de kilograme. Nashpa.
Asha ca de miine revine Ziua 1
17.02.2010 / 21:02
He, he...naspa, Bucataras...treci la treaba!
Si eu sunt la dieta, am una tot de la un nutri, cica...Sunt in a doua saptamana si am slabit 2,5 kg
Salatele sunt de baza. Sunt permise doua lingurite de ulei pe zi, nu conteaza tipul uleiului si otet. Nu e voie mancare gatita, nici macar legume aburite. Ideea e ca se poate manca nelimitat si la orice ora din alimentele permise, nu lesini deloc de foame!
In prima saptamana meniul a fost cam asa:
-dimineata: un ou fiert, sau la teflon fara ulei, perlute de branza nelimitat, sana, lapte batut, iaUrt, nelimitat
, un pahar cu lapte dulce. Toate branzeturile/iaurturile trebuie sa fie pana la 7% grasime. Ideal pt. mine, pt. ca nu suport iaurturile 0%, au gust naspaaaaaaaa! si mananc normale, care au 3,5-4% grasime
Asa, pe langa ou, branza, obligatoriu salata- varza rosie/alba, salata verde, castraveti, ardei gras, ceapa, fenicul, gulii, marar, patrunjel, condimente uscate, sare, piper etc...rosii cu masura, in prima saptamana nu am avut voie primele zile.
- apoi restul zilei, nelimitat salate si branzeturi, plus 2 mere golden mari pe zi. Dupa 4 zile merele pot fi inlocuite cu kiwi, citrice, capsuni- fara banane, struguri, ananas.
In a doua saptamana, micul dejun e la fel, doar ca branzica e restrictionata la 2 linguri, iaurt, sana, lapte batut iar nelimitat si fara lapte dulce.
Restul zilei se mananca carne de pui, vita, porc, curcan, evident fara grasime, piele. Doar la cuptor, pe gratar, fiarta. Si nelipsitele salate. Fructele sunt interzise.
Carnea se mananca doar 3 zile, apoi se schimba cu pestele, orice tip, care poate fi proaspat, la conserva sau afumat.
Ei, ce ziceti?
Dieta tine 6 saptamani, se slabeste intre 5-10-15 kg, depinde de fiecare!
Am tinut prima data dupa ce am nascut, doar 4 saptamani, a patra...asa si asa...am slabit 6 kg.
Sora mea a slabit 10 kg in 5 saptamani, dar la fel, era dupa sarcina, cand se da mult mai repede jos.
Neaparat multa apa, cel putin 2 l. Eu nu reusesc sa beau...abia 1 litru...nu pot...
O sa scriu si continuarea dietei mai tarziu.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Oana
Ultima editare: 17.02.2010 21:08:56
17.02.2010 / 21:20
Citeaza
f misto! deschide topic cu dieta ta! veste buna. incepind din martie nutri va avea rubrica pe bucataras si va raspunde intrebarilor
17.02.2010 / 21:36
CiteazaOana a spus:
He, he...naspa, Bucataras...treci la treaba! Si eu sunt la dieta, am una tot de la un nutri, cica...Sunt in a doua saptamana si am slabit 2,5 kg Salatele sunt de baza. Sunt permise doua lingurite de ulei pe zi, nu conteaza tipul uleiului si otet. Nu e voie mancare gatita, nici macar legume aburite. Ideea e ca se poate manca nelimitat si la orice ora din alimentele permise, nu lesini deloc de foame! In prima saptamana meniul a fost cam asa: -dimineata: un ou fiert, sau la teflon fara ulei, perlute de branza nelimitat, sana, lapte batut, iaUrt, nelimitat , un pahar cu lapte dulce. Toate branzeturile/iaurturile trebuie sa fie pana la 7% grasime. Ideal pt. mine, pt. ca nu suport iaurturile 0%, au gust naspaaaaaaaa! si mananc normale, care au 3,5-4% grasime Asa, pe langa ou, branza, obligatoriu salata- varza rosie/alba, salata verde, castraveti, ardei gras, ceapa, fenicul, gulii, marar, patrunjel, condimente uscate, sare, piper etc...rosii cu masura, in prima saptamana nu am avut voie primele zile. - apoi restul zilei, nelimitat salate si branzeturi, plus 2 mere golden mari pe zi. Dupa 4 zile merele pot fi inlocuite cu kiwi, citrice, capsuni- fara banane, struguri, ananas. In a doua saptamana, micul dejun e la fel, doar ca branzica e restrictionata la 2 linguri, iaurt, sana, lapte batut iar nelimitat si fara lapte dulce. Restul zilei se mananca carne de pui, vita, porc, curcan, evident fara grasime, piele. Doar la cuptor, pe gratar, fiarta. Si nelipsitele salate. Fructele sunt interzise. Carnea se mananca doar 3 zile, apoi se schimba cu pestele, orice tip, care poate fi proaspat, la conserva sau afumat. Ei, ce ziceti? Dieta tine 6 saptamani, se slabeste intre 5-10-15 kg, depinde de fiecare! Am tinut prima data dupa ce am nascut, doar 4 saptamani, a patra...asa si asa...am slabit 6 kg. Sora mea a slabit 10 kg in 5 saptamani, dar la fel, era dupa sarcina, cand se da mult mai repede jos. Neaparat multa apa, cel putin 2 l. Eu nu reusesc sa beau...abia 1 litru...nu pot... O sa scriu si continuarea dietei mai tarziu.
eu am tinut aceasta dieta si sucks... sincer... e genul de dieta boomerang
dar acum nah...depinde si de organism...
nutri meu, care este si medic endo, mi-a recomandat sa mananc ce-mi place (fara prajeli si alte chestii) dar din cat imi pun in farfurie sa mananc doar 1/4 din cat pun si sa mestec de mai multe ori ceea ce mananc, pentru a da creierului senzatia de satietate...
ideea e ca nu mai simt nevoia sa mananc dupa...
pot chiar sa mananc pizza, doar o feliuta, si apoi mananc fructe sau iaurturi dietetice....
la mine merge ... am dat 8 kilograme jos din decembrie pana astazi
ah, am mancat si dulciuri...
mie asta mi-a zis sa mananc dupa ce am facut niste analize amanuntite si o introspectie profunda
nu vreau sa tin o dieta ci sa-mi schimb modul de viata... adica ceva pe termen lung
18.02.2010 / 00:03
Citeazaionix a spus:
eu am tinut aceasta dieta si sucks... sincer... e genul de dieta boomerang dar acum nah...depinde si de organism... nutri meu, care este si medic endo, mi-a recomandat sa mananc ce-mi place (fara prajeli si alte chestii) dar din cat imi pun in farfurie sa mananc doar 1/4 din cat pun si sa mestec de mai multe ori ceea ce mananc, pentru a da creierului senzatia de satietate... ideea e ca nu mai simt nevoia sa mananc dupa... pot chiar sa mananc pizza, doar o feliuta, si apoi mananc fructe sau iaurturi dietetice.... la mine merge ... am dat 8 kilograme jos din decembrie pana astazi ah, am mancat si dulciuri... mie asta mi-a zis sa mananc dupa ce am facut niste analize amanuntite si o introspectie profunda nu vreau sa tin o dieta ci sa-mi schimb modul de viata... adica ceva pe termen lung
bravo,Ionix........asta da ambitie si rezultate
18.02.2010 / 00:05
CiteazaBucataras a spus:
Ansha, sa continuam discutia. Chiar imi pare rau ca am abandonat pentru un timp acest topic. Am reusit sa ajung la 83-84 kg, trecind prin Sarbatori, etc. Insa m-am plictisit, deja ma simteam excelent si am cerut perioada de mentinere. "OK, insa e bine sa tii macar 2 luni perioada de mentinere", mi-a zisNutri. Ce inseamna perioada de mentinere? Meniul nu mai este asa de strict ca la dieta, dar trebuie sa ai grija sa nu te ingrasi. Simplu, nu? Uite ca eu nu m-am abtinut. Si am cam sarit calul. N-am mai baut zilnic 2-3 litri de apa, am mincat un pic mai mult, miscarea am pus-o in cui, plus week-endul culinar fabulos de la Atena, iata-ma dupa 2 saptamini cu 88 de kilograme. Nashpa. Asha ca de miine revine Ziua 1
aha bucataras,ti-ai facut de cap,de ai:a nu ai mai scris nimic de dieta...penalizare:10ture de bloc
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sigur o sa aiba juma de tava in sertar.
Miha, ciscake o sa pape acasa, ca nu-si ia la pachet

)