Jurnal de dieta!
18.02.2010 / 10:42
Citeaza
Ionix, asa e depinde mult de fiecare organism! Dupa ce am tinut prima data dieta, deci de acum 2 ani m-am mentinut si chiar am slabit vreo 2 kg, mancand normal. Modul de viata de care zici e ideal, toti tindem spre el
Si mie imi plac dulciurile si cartofii prajiti si snitelele...incercam sa mancam mai rar...
18.02.2010 / 10:45
Citeaza
Bucataras, nu deschid subiect separat, ca nu ma tine mult
Deja ma mananca degetele rau de tot, abia astept sa fac niste bunatati
Iar azi dimineata am dat iama in doua felii de paine prajte, paine cu tarate
si cu salata de vinete
18.02.2010 / 10:48
CiteazaOana a spus:
Bucataras, nu deschid subiect separat, ca nu ma tine mult Deja ma mananca degetele rau de tot, abia astept sa fac niste bunatati Iar azi dimineata am dat iama in doua felii de paine prajte, paine cu tarate si cu salata de vinete
Oana tu nu esti deloc grasa,nu stiu de unde vrei sa mai slabesti
18.02.2010 / 11:05
CiteazaOana a spus:
Ionix, asa e depinde mult de fiecare organism! Dupa ce am tinut prima data dieta, deci de acum 2 ani m-am mentinut si chiar am slabit vreo 2 kg, mancand normal. Modul de viata de care zici e ideal, toti tindem spre el Si mie imi plac dulciurile si cartofii prajiti si snitelele...incercam sa mancam mai rar...
asa-i Oana... tu esti slabuta si-ti permiti :D
eu pana la 23 de ani mancam ca sparta la orice ora si nu puneam un gram pe mine, eram piele si os... si dupa 23 de ani, datorita KFC-ului, mi-am dat metabolismul peste cap...
acum incerc sa mananc sanatos dar si ce-mi place, fara sa sar calul
am observat ca daca mananc ceva prajit acum mi se face rau...
am ceva kilograme in plus, datorita unor probleme medicale avute... si acum incerc sa-mi schimb modul de viata...
ideea e ca in ultimele doua luni am putut sa aplic mai mult ce mi-a zis doctorul pentru ca a fost sotul meu foarte bolnavior si nu are voie sa ia kilograme-n plus, s-a operat la coloana...
deci, uneori avem nevoie de un impuls sa facem anumite lucruri
vreau sa slabesc intr-un mod cat mai sanatos, fara sa-mi dau sanatatea peste cap, pentru ca planuim un bebe..
18.02.2010 / 11:31
eu cam de maine, poimaine incep
, intai sa termin ce mai e prin frigider.. a, si intra si sotul la dieta, care si el de dat jos pe ici pa colo
Ionelaaaaaa
asa fata, pregateste-te cum se cuvine ptr bebe!!
ca regim de viata sanatos, eu voi merge pe Bilic, imi place mult, am cartea si e super! ai voie cam din toate, cu masura, si cu putina grija la cum le combini..am testat-o deja si a fost superok.
intai sa dau jos vreo 6 kg
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ANCA
Ultima editare: 18.02.2010 11:32:54
Recomandari pentru tine si casa ta
18.02.2010 / 18:39
Citeaza
Eu chiar ma simt bine in pielea mea, ca sa zic asa
dar dupa doua sarcini se vede si putina burtica si copanele....ee, am de toate si eu
Ionix, sa stii ca la prima sarcina am ramas insarcinatadupa ce tinusem o dieta, slabisem putin si hop, a venit Vladut
Bafta multa atunci!
Ancuta, succes si voua la slabit!!
Azi la pranz am mancat o salata verde cu castravete, ceapa rosie, marar, niste condimente pt. salata si o cutie cu macrou, o conserva adica, tare buna a fost si satioasa. Apoi pe la 6 au mancat astia mici banane si am luat cateva guri ramase de la ei
, nu trebuia dar...
Acum am somonul pe gratar si fac iar o salata mare si gata pe ziua de azi
19.02.2010 / 09:48
CiteazaBucataras a spus:
Am pus AICI ceea ce voi minca in aceasta saptamina.
Iti expui public meniul, sa fii sigur ca nu ai musafiri la masa?
19.02.2010 / 11:01
Citeaza
ma tot chinui si eu pt 5 kg .e drept ca nu am fost foarte hotarata si mai treceam prin dulciuri .am renuntat -nu de tot - la paine mi-am facut portiile mai mici pt masa de pranz si nimic dupa 6 seara poate asa o portocala sau un mar mi-a fost putin mai greu pt ca cel mic inca mai papa san si am zis ca e mai important sa am lapte decat sa ma infometez .acum incerc sa respect regulile astea sa vedem poate reusesc . si ca si oana se vad urme de la cele 2 sarcini burtica copanele etc dar scapam noi de ele
21.02.2010 / 06:33
Citeaza
Suuper, Ionix, iti urez bafta, si sa papi cat mai sanatos si inainte si in timpul sarcinii. Nu ca altele, hi,hi, care alternau Fanta cu bere si cu conserve de peste in suc de rosii cu lamaie. In perioada sarcinii. Cica leacuri pentru greturi.
Vrei sa faci un prunc muntean sau ardelean, un Junior C. Zanfir sau Tr. Rotariu ? Parca asa-i cheama, nu?
22.02.2010 / 12:22
CiteazaOana a spus:
Eu chiar ma simt bine in pielea mea, ca sa zic asa dar dupa doua sarcini se vede si putina burtica si copanele....ee, am de toate si eu Ionix, sa stii ca la prima sarcina am ramas insarcinatadupa ce tinusem o dieta, slabisem putin si hop, a venit Vladut Bafta multa atunci! Ancuta, succes si voua la slabit!! Azi la pranz am mancat o salata verde cu castravete, ceapa rosie, marar, niste condimente pt. salata si o cutie cu macrou, o conserva adica, tare buna a fost si satioasa. Apoi pe la 6 au mancat astia mici banane si am luat cateva guri ramase de la ei , nu trebuia dar... Acum am somonul pe gratar si fac iar o salata mare si gata pe ziua de azi
ahaaaaaaaaam... deci sa ma pregatesc intens atunci
mersic Oana...
22.02.2010 / 12:31
danygospodina a spus:
Suuper, Ionix , iti urez bafta, si sa papi cat mai sanatos si inainte si in timpul sarcinii. Nu ca altele, hi,hi, care alternau Fanta cu bere si cu conserve de peste in suc de rosii cu lamaie. In perioada sarcinii. Cica leacuri pentru greturi. Vrei sa faci un prunc muntean sau ardelean, un Junior C. Zanfir sau Tr. Rotariu ? Parca asa-i cheama, nu?
valeu... nu vreau sa ma gandesc ce-o sa ma astepte... eu imi doresc asa mult o fetita dar acum ce-o vreau Dumnezeu
te referi la sociologii Catalin Zamfir si Traian Rotariu???
cu domnul Catalin Zamfir, fiind ex-decanul facultatii, am avut ocazia sa lucrez si sa studiez indeaproape... mi-a fost indrumatorul lucrarii de dizertatie si trebuia sa fie indrumatorul meu si la doctorat dar si-a dat demisia, din pacate.... este un mare profesor dar si un mare om...
Pe domnul Traian Rotariu n-am avut ocazia sa-l cunosc decat din carti, mi-au placut cartile lui pentru ca-s lecturi usor de inteles...
mai, nu stiu ce-o sa iasa saracu' copil... eu sunt sociolog iar tac-su economist ... asa ca, probabil o sa se faca artist
![]()
eu sper sa seman cu mama in privinta sarcinii, adica sa slabesc in loc sa ma ingras
ah cat despre origini... saracul copil... noi doi suntem nascuti si crescuti in bucuresti... dar socrii sunt de prin arges iar parintii mei moldoveni, iasi si suceava.... nah, ce-o iesi ... nu stiu
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ionix
Ultima editare: 22.02.2010 13:26:48
22.02.2010 / 19:15
Nick: gospodinadecrizaScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.02.2010
Retete: 11
Citeaza
Ihi, la ei doi. Ai facut facultatea la Iasi sau la Bucuresti? Am si eu pe cineva foarte apropiat care a terminat sociologia!
22.02.2010 / 19:18
gospodinadecriza a spus:
Ihi, la ei doi. Ai facut facultatea la Iasi sau la Bucuresti? Am si eu pe cineva foarte apropiat care a terminat sociologia!
la Bucuresti, la Universitatea Bucuresti... sunt bucuresteanca
nu ma duceam eu tocmai la Iasi
super... in ce an au terminat??? eu am terminat in 2006 facultatea... masterul l-am terminat in 2008... poate o/il cunosc
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ionix
Ultima editare: 22.02.2010 19:19:30
23.02.2010 / 09:22
Nick: gospodinadecrizaScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.02.2010
Retete: 11
Citeaza
Esti bobocel, inseamna! FElicitari pentru profesia aleasa! Adooor sociologii!
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Si mie imi plac dulciurile si cartofii prajiti si snitelele...incercam sa mancam mai rar...
Deja ma mananca degetele rau de tot, abia astept sa fac niste bunatati 

asa fata, pregateste-te cum se cuvine ptr bebe!!

)