Jurnal de dieta TZ :)))
10.10.2011 / 11:55
Bucataras a spus:
Medalie pentru MiTiiiii . Esti foarte tare. Eu iar am pacatuit in week end :(((. Am fost la Cluj, la concertul Scorpions, si am cam incercat niste mincaruri pe acolo
Si eu am fost in Cluj la Scorpions. Fantastic a fost. Am avut bilete golden area si am stat in fata scenei. A fost o nebunie sa-i vad de la 8-10 m pe cei care ii veneram de o viata. Organizarea a lasat un pic de dorit dar in rest a fost fantastic. Mi-am mai indeplinit un vis!!!!.
Timpul pantru indeplinit vise se tot scurteaza ......... din pacate.
Drumul de intors a fost un cosmar di cauza accidentelor si a coloaneloe formate pe km intregi.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de MotanLaOale
Ultima editare: 10.10.2011 11:57:39
10.10.2011 / 22:27
Citeaza
Deci ... romaneste, vorba cintecului Voltaj: un pas inainte, 2 inapoi. Dupa ospatul de la Cluj, am revenit spectaculos la 94 kg!
.
Azi m-am urnit din nou cu ziua 1. Bai, nu se poate sa nu reusesc. Ma omoara week endurile
11.10.2011 / 10:20
CiteazaBucataras a spus:
Deci ... romaneste, vorba cintecului Voltaj: un pas inainte, 2 inapoi. Dupa ospatul de la Cluj, am revenit spectaculos la 94 kg! . Azi m-am urnit din nou cu ziua 1. Bai, nu se poate sa nu reusesc. Ma omoara week endurile
O sa fie mai greu in perioada asta, nu mai e vara sa profitam la fel de salate,de acuma bagam tare salata de varza.
Sa nu crezi ca tu esti singurul care face un pas inainte si doi inapoi,azi dimineata aveam 60,2 ,dar ma asteptam ca saptamana asta sa oscilez intre 59 si 60. Eu cand mai sar capra,la urmatoarea masa mananc foarte usor,mai ales seara. Si cand am nevoie de putina ambitie recitesc regulile.
Trebuie sa ne sustinem,doar suntem o echipa,deci cand ai nevoie de ajutor spune-ti: "Daca Miti poate atunci pot si eu"
13.10.2011 / 20:01
Citeaza
Fata, ce greutate ai?
- E un secret .....
- Spune-mi, macar primele două cifre ...
13.10.2011 / 21:12
Citeazadiaconta a spus:
Fata, ce greutate ai? - E un secret ..... - Spune-mi, macar primele două cifre ...
![]()
Recomandari pentru tine si casa ta
14.10.2011 / 09:06
Citeazadiaconta a spus:
Fata, ce greutate ai? - E un secret ..... - Spune-mi, macar primele două cifre ...
14.10.2011 / 14:51
Citeaza
bun bancul :))
intru in week end cu 92,6 ... sper sa ies cu 91 :D nu cu 94 ca saptamina trecuta
14.10.2011 / 15:10
CiteazaBucataras a spus:
bun bancul :)) intru in week end cu 92,6 ... sper sa ies cu 91 :D nu cu 94 ca saptamina trecuta
daca-ti iese figura,sa-mi spui sa trec si eu pe-acolo in weekend-ul urmator
18.10.2011 / 08:52
CiteazaBucataras a spus:
bun bancul :)) intru in week end cu 92,6 ... sper sa ies cu 91 :D nu cu 94 ca saptamina trecuta
mai bine 95,zic eu
ca-i tot o schimbare
si..m-am dus!!
18.10.2011 / 11:09
Citeaza
Deci, am inceput si eu odata cu voi dieta asta. Rezultate:
- dupa prima saptamana am dat jos 1,5 kg
- dupa a doua saptamana 1 kg
- dupa a treia saptamana stagnare
nici macar 100 de grame. Sunt putin dezamagita.
Aaaaa, si da, spre rusinea mea trebuie sa precizez ca sport ioc! Doar plimbari, ca sunt o putoare
18.10.2011 / 11:19
CiteazaCorina33 a spus:
Deci, am inceput si eu odata cu voi dieta asta. Rezultate: - dupa prima saptamana am dat jos 1,5 kg - dupa a doua saptamana 1 kg - dupa a treia saptamana stagnare nici macar 100 de grame. Sunt putin dezamagita. Aaaaa, si da, spre rusinea mea trebuie sa precizez ca sport ioc! Doar plimbari, ca sunt o putoare
lasa..ca tot stai mai bine decat gusti
18.10.2011 / 11:21
Citeazagaby_d a spus:
ah, pe mess trebuia sa iti raspund asta
18.10.2011 / 11:22
Citeazagaby_d a spus:
Aleiiii...asta a fost fault clar.
Ia sa vedem cine (te) bate de la 11 metri.
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

.

O sa fie mai greu in perioada asta, nu mai e vara sa profitam la fel de salate,de acuma bagam tare salata de varza.

ca-i tot o schimbare

)