Jurnal de dieta TZ :)))
28.09.2011 / 22:46
CiteazaBucataras a spus:
MiTi - ai pus chilli pe inghetata?
Ar fi trebuit sa pun direct pe limba
Dieta ,dieta,dar suntem si noi oameni.Stiu ca strugurii si prunele nu sunt recomandate celor ce vor sa slabeasca,dar e perioada lor si nu o sa ma inchid ochii numai fiindca sunt la dieta.
Si nu se mai baga nimeni? Mai bine acuma decat dupa sarbatori
29.09.2011 / 16:02
Citeaza
ei Adina..daca am inceput s ami calculez zilnic caloriile inseamna ca am intrat si eu la dieta?
..o s afac mai multe eforturi dupa ce mai termin cu evenimentele din familie..unde musai tre sa mananc prajituri
..ca nu m apot abtine
Recomandari pentru tine si casa ta
Vas cuptor, capac, fonta emailata,4.7L,rotund, portocaliu
03.10.2011 / 09:32
Citeaza
60,8 la mine,dar nu ma asteptam ca am cam avut si eu scapari
e aici sora mea si am facut sushi,cate un desert,dar de aceea e dieta pe termen mai indelungat sa pot recupera
03.10.2011 / 09:41
CiteazaBucataras a spus:
Dupa un luni-joi exemplar, a urmat un week end catastrofal. Am fost in team building cu colegii la Oituz (Aici) . Si s-a lasat cu gulas, palinci, etc ... Nah, acum nu ma pling, doar ca azi dimi aveam 93,6
nici nu ma asteptam la mai putin =
03.10.2011 / 09:45
CiteazaBucataras a spus:
Dupa un luni-joi exemplar, a urmat un week end catastrofal. Am fost in team building cu colegii la Oituz (Aici) . Si s-a lasat cu gulas, palinci, etc ... Nah, acum nu ma pling, doar ca azi dimi aveam 93,6
Io cred ca mai mergea un gulas si-o placinta!
03.10.2011 / 10:12
Citeazamiha a spus:
Io cred ca mai mergea un gulas si-o placinta!
ca sa nu se modifice cifra dinainte de virgula, nu?
03.10.2011 / 12:19
CiteazaBucataras a spus:
Asa ma incurajezi tu sa slabesc?
![]()
![]()
03.10.2011 / 12:24
Citeaza
Cred ca ma simt prea bine aici, de ma ingras vazand cu ochii
, desi zilnic fac miscare, merg mult pe jos, nu mananc mult ( dar deserturile-s tare bune
).
09.10.2011 / 18:35
Citeaza
59,7!!! Pentru prima oara in 7 ani am coborat sub 60
Care imi da o medalie ca asa ma simt de parca as fi castigat la Olimpiada
Bineinteles,ca saptamana aceasta o sa oscilez intre 59 si 60, dar azi e o zi mare ptr mine.
09.10.2011 / 20:12
Citeaza
Medalie pentru MiTiiiii
. Esti foarte tare. Eu iar am pacatuit in week end :(((. Am fost la Cluj, la concertul Scorpions, si am cam incercat niste mincaruri pe acolo
09.10.2011 / 22:20
CiteazaBucataras a spus:
Medalie pentru MiTiiiii . Esti foarte tare. Eu iar am pacatuit in week end :(((. Am fost la Cluj, la concertul Scorpions, si am cam incercat niste mincaruri pe acolo
Medaliata
ma simt ca acum 10 ani.
Fain ca ai fost la Scorpions,i-am vazut si eu in Osaka,eram asa de aproape de scena ca blondu' imi tot facea cu ochiu
daca eram singura straina in marea de japonezi
Sunt trupa mea preferata de peste 20 de ani si "Still Loving You" e in topul melodiilor mele
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dieta ,dieta,dar suntem si noi oameni.Stiu ca strugurii si prunele nu sunt recomandate celor ce vor sa slabeasca,dar e perioada lor si nu o sa ma inchid ochii numai fiindca sunt la dieta.
..o s afac mai multe eforturi dupa ce mai termin cu evenimentele din familie..unde musai tre sa mananc prajituri
..ca nu m apot abtine

. Esti foarte tare. Eu iar am pacatuit in week end :(((. Am fost la Cluj, la concertul Scorpions, si am cam incercat niste mincaruri pe acolo 
daca eram singura straina in marea de japonezi

)