Dieta South Beach
01.09.2012 / 10:29
Citeaza
Buna fetelor,
Eu tin dieta South Beach de pe 17 august si am slabit pana acum 7 kg. Acum am 82 kg dar am inceput cu 89. Dieta este impartita in 3 faze si eu am terminat acum faza1. Daca mai este cineva care a tinut-o sau o tine mi-ar placea sa schimbam pareri despre meniuri, alimente permise etc.
O zi frumoasa!!
03.09.2012 / 10:55
Citeazamargot12 a spus:
Buna fetelor, Eu tin dieta South Beach de pe 17 august si am slabit pana acum 7 kg. Acum am 82 kg dar am inceput cu 89. Dieta este impartita in 3 faze si eu am terminat acum faza1. Daca mai este cineva care a tinut-o sau o tine mi-ar placea sa schimbam pareri despre meniuri, alimente permise etc. O zi frumoasa!!
Eu am tinut dieta si am slabit 10 kg! De la 81 am coborat la 71, iar de 1 an jumatate ma mentin la 72-73. Dieta este foarte buna si nu foarte stricta. Iti doresc putere sa o duci pana la greutatea dorita!
03.09.2012 / 11:44
Citeazairi_love a spus:
interesata as fi si eu .......
Buna fetelor!
Dieta este impartita in 3 faze, prima faza este putin mai stricta, a doua este faza in care reintroducem treptat alimentele interzise urmand un set de reguli iar a treia este faza de mentinere care ar trebui sa tina toata viata. Partea buna la aceasta dieta este faptul ca in timp ce slabesti iti imbunatatesti starea de sanatate pentru ca se scot de fapt alimentele "rele" pentru organism. exista multe variante pe internet dar eu am citi si pe site-ul din SUA si pe diverse forumuri pentru ca vreau sa o tin corect.
Se vor manca 3 mese principale si 2 gustari. La mesele principale se mananca portii normale iar la gustari ceva usor (eu am mancat multi castraveti la gustari). Se vor bea minim 8 pahare de apa pe zi .
Faza 1 : este faza de "atac" in care slabim destul de mult (tine fix 2 saptamani) si in care sunt interzisi carbohidratii urmatori: orez, paste, paine, cereale (orice fel de fainoase) zaharuri : dulciuri, deserturi, prajituri, chiar si fructe, legume: cartofi, morcovi, sfecla. Lactate : telemea, branza, cascaval, crema de branza low fat (neaparat)avem voie . La lactate se scoate laptele dulce, smantana, unt, branza topita (toate lactatele grase in principiu). Bauturiile alcoolice sunt interzise, cafeaua cu cofeina este interzisa, sucuri de orice fel sunt interzise. Se poate bea ceai din cand in cand cu indulcitor. Carne: pui (piept de preferat-fara piele), porc (partile slabe), vita slaba, curcan, peste (orice peste), fructe de mare etc. Teoretic avem voie doar piept de pasare, dar mie nu prea imi place pieptul si am mancat si pulpe sau altceva dar fara grasime si piele. Mezeluri nu avem voie, decat cele slabe dar eu de exmplu nu am mancat mezeluri in prima saptamana deloc si am slabit 6 kg iar in a doua saptamana am mancat sunca slaba de pui in fiecare zi si am slabit doar 1 kg, deci mai bine evitam mezelurile.. Oua avem voie chiar si prajite dar cu putin ulei ( la micul dejun de obicei), muraturi (fara zahar), masline, varza murata/dulce (este foarte indicata si cruda), salate (rosiile cu masura-1 rosie mare/zi), alune, migdale, nuci dar putine adica 10-15 alune... mai putem manca conopida, ardei gras (verde este indicat), dovlecei, conopida, mazare, fasole verde, linte, fasole uscata, ceapa cu masura (1-2/zi)- de exemplu daca avem mancare gatita care contine si ceapa nu ne mai punem ceapa in salata. Mare atentie la produsele pe care le cumparam pentru ca multe dintre ele contin zahar sau amidon si nu avem voie.
Faza 2: incepe dupa cele 2 saptamani si se tine pana cand se ajunge la numarul dorit de kilograme. Alimentele interzise in faza 1 se reintroduc treptat dar se respecta cele 3 mese si cele 2 gustari si nu se mananca nimic intre ele (aceasta regula este foarte importanta pentru ca in general ce mancam aiurea intre mese se depune). bineinteles ca nu vom reintroduce cartofi prajiti de exemplu, dar reintroducem laptele dulce, iaurtul sau smantana treptat (1 portie pe zi=1 ceasca si neaparat low fat). Fructele se reintroduc in felul urmator: astazi 1 mar, maine 1 nectarina, poimaine 1 cana de pepene galben bucati etc... La fructe este indicat sa evitam pepenele rosu (tot timpul) si la legume cartofii si morcovii.. Daca ne plac pastele de exemplu putem reintroduce pastele dar nu mancam in fiecare zi (1 portie la pranz si gata). La dulciuri putem sa mancam din cele fara zahar dar in limita a 80 calorii. In general este bine sa evitam produsele cu zahar, cartofii la cuptor (se pare ca astia sunt cei mai rai), legumele care contin mult zahar, grasimile, fainoasele. La fainoase se pot manca cele integrale dar in cantitati mici: orez integral, paine integrala etc. In aceasta faza trebuie sa ne cantarim frecvent ca sa vedem daca un anumit aliment reintrodus ne stopeaza procesul de slabire (caz in care il scoatem).
Faza 3: este cea de mentinere si deja nu mai este o dieta ci un mod de viata sanatos si se mananca normal respectand principiile dietei South Beach si monitorizand greutatea tot timpul.
Dupa prima faza organismul ar trebui sa stie deja cum sa gestioneze carbohidratii pt ca aceasta faza este un soc pentru organism si in primele zile (va spun din experienta) ne simtim obosite, stresate, nervoase, somnoroase (pt ca nu mai consumam zaharuri) dar aceste stari trec si incepem sa slabim frumos si sanatos. OK, daca aveti probleme de sanatate din ce am citit eu pana acum trebuie sa mergeti inainte de a tine dieta la medic.
Sportul este foarte important in general dar in aceasta dieta nu este neaparat obligatoriu. Dar daca facem sport (jogging, bicicleta, aerobic etc) slabim mai repede, mai frumos (nu vrem sa atarne pielea pe noi) si suntem si mai sanatoase. Eu vreau sa slabesc peste 25 kg (am inceput cu 89- acum am 82 si vreau sa ajung la 60-64 si inaltimea mea este de 174cm). In prima faza nu am facut sport pt ca nu prea aveam energie dar de astazi am inceput cu bicicleta, banca de abdomene(e super apropos) si masaj (aparat de masaj pt circulatie/celulta), toate aste cam 1 h.
Mi-ar placea foarte multi sa mi se alature si alte fete de aici ca sa facem schimb de retete, impresii si sa ne sustinem reciproc!!! Va astept cu drag si va doresc mult succes la slabit!!!
Recomandari pentru tine si casa ta
03.09.2012 / 11:45
CiteazaSim0naWorld a spus:
Eu am tinut dieta si am slabit 10 kg! De la 81 am coborat la 71, iar de 1 an jumatate ma mentin la 72-73. Dieta este foarte buna si nu foarte stricta. Iti doresc putere sa o duci pana la greutatea dorita!
Multumesc Sim0naWorld!!
05.09.2012 / 20:06
Citeaza
Hei!
Eu am tinut dieta aceasta anul trecut insa nu prea s-a tinut de mine, am rezistat doar 3 saptamani :)) insa sunt mandra. Mi s-au parut o vesnicie primele 3 zile, dar apoi incetul cu incetul m-am obisnuit! Eu am cedat atunci cand imi era foarte foame si nu aveam nimic de mancare la mine asa ca am mancat sandwishul unei prietene:)).... si de acolo nu m-am mai putut opri
Insa cred ca e o dieta buna, am si cartea asa ca daca te intereseaza retete poti sa ti le spun, insa multe dintre ele sunt prea sofisticate sa stii:))
06.09.2012 / 10:46
Citeazascortisoara a spus:
Hei! Eu am tinut dieta aceasta anul trecut insa nu prea s-a tinut de mine, am rezistat doar 3 saptamani :)) insa sunt mandra. Mi s-au parut o vesnicie primele 3 zile, dar apoi incetul cu incetul m-am obisnuit! Eu am cedat atunci cand imi era foarte foame si nu aveam nimic de mancare la mine asa ca am mancat sandwishul unei prietene:)).... si de acolo nu m-am mai putut opri Insa cred ca e o dieta buna, am si cartea asa ca daca te intereseaza retete poti sa ti le spun, insa multe dintre ele sunt prea sofisticate sa stii:))
Multumesc dar am si eu o carte cu retete South Beach, si se gasesc multe si pe internet si sunt intradevar complicate (multe dintre ingrediente nici nu se gasesc la noi) dar eu le-am adaptat putin pentru ca nu-mi plac unele alimente permise in dieta . Pupici!!
08.10.2012 / 11:53
Citeaza
Eu am folosit dieta cu acai. Am cumparat niste suplimente alimentare de pe http://www.acaiberry900.ro/ si am urmat o cura de 2 luni. Vad ca am slabit ceva:)
10.10.2012 / 10:01
Citeazakriss123 a spus:
Eu am folosit dieta cu acai. Am cumparat niste suplimente alimentare de pe http://www.acaiberry900.ro/ si am urmat o cura de 2 luni. Vad ca am slabit ceva:)
Si cat ai slabit? sunt doar curioasa... Pentru ca am citit despre cure cu produse de genul asta si ma intriga subiectul!
13.10.2012 / 00:50
Citeazamargot12 a spus:
Si cat ai slabit? sunt doar curioasa... Pentru ca am citit despre cure cu produse de genul asta si ma intriga subiectul!
Buna fetelor :D ,vreau sa va spun ca si eu am incercat diete diverse,dar am ajuns sa mananc ce vreau :D :P si seara inainte sa ma duc la nani iau o lingurita de seminte de in cu iaurt :) bune,au toate vitaminele,inclusiv omega 3,si este recunoscuta ca arde grasii nedoriti al organismului,dar pastreaza grasii de care avem nevoie,e bun si pt par,reguleaza si flora intestinala :) vi le recomand cu drag..si cel mai important :) slabesti ;) bine,eu mananc normal,de 2 ori pe zii,cate un fruct ,un dulce in fiecare zi chiar si de 2 ori ;) deci..ah da ,si costa si f putin!!incercati
13.10.2012 / 00:51
Citeazamargot12 a spus:
Buna fetelor, Eu tin dieta South Beach de pe 17 august si am slabit pana acum 7 kg. Acum am 82 kg dar am inceput cu 89. Dieta este impartita in 3 faze si eu am terminat acum faza1. Daca mai este cineva care a tinut-o sau o tine mi-ar placea sa schimbam pareri despre meniuri, alimente permise etc. O zi frumoasa!!
nu va apucati sa tineti diete ,nici macar cea Dukan (sau ceva de genu) nu este buna!si daca slabesti intradevar,poi corpul tau are lipsa de vitaminele ce nu le ai asimilat,sau "mancat" ..foloseste seminte de in ;) sunt ca susanul,poti consuma o lingurita pe zii
14.10.2012 / 13:05
Citeaza
Buna, a mai incercat altcineva cu seminte de in? cat timp se poate tine?nu are contraindicatii?
22.10.2012 / 10:48
Citeazasimo_brkic a spus:
nu va apucati sa tineti diete ,nici macar cea Dukan (sau ceva de genu) nu este buna!si daca slabesti intradevar,poi corpul tau are lipsa de vitaminele ce nu le ai asimilat,sau "mancat" ..foloseste seminte de in ;) sunt ca susanul,poti consuma o lingurita pe zii
Am incercat si eu cu seminte de in sau cu alte metode de genul asta dar semintele de in sunt doar un supliment alimentar benefic pentru organism, asta nu inseamna ca vei slabi miraculos de la ele in timp ce mananci de toate! Cat despre faptul ca dietele nu sunt bune pot spune ca gresesti si aici ma refer la aceasta dieta South Beach pe care o tin eu: nu ai nici o lipsa de vitamine pentru ca mananci legume zilnic, nu iti afecteaza organismul, dimpotriva te simti mult mai bine si slabesti in acelasi timp. O zi buna!
24.10.2012 / 15:28
Citeazamargot12 a spus:
Am incercat si eu cu seminte de in sau cu alte metode de genul asta dar semintele de in sunt doar un supliment alimentar benefic pentru organism, asta nu inseamna ca vei slabi miraculos de la ele in timp ce mananci de toate! Cat despre faptul ca dietele nu sunt bune pot spune ca gresesti si aici ma refer la aceasta dieta South Beach pe care o tin eu: nu ai nici o lipsa de vitamine pentru ca mananci legume zilnic, nu iti afecteaza organismul, dimpotriva te simti mult mai bine si slabesti in acelasi timp. O zi buna!
da =) oki ;) eu nu slabesca miraculos,doar slabesc mancand ;):)) fiecare face si crede ce vrea poi ;)
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

)