Dieta South Beach
24.10.2012 / 15:30
Citeazanuky a spus:
Buna, a mai incercat altcineva cu seminte de in? cat timp se poate tine?nu are contraindicatii?
nu au contraindicatii =) eu le folosesc,prietena mea cea mai buna le foloseste de ani,o alta prietena a inceput si ea.si inca o prietena in comun a noastra ce e sefa asistenta (deci banuesc ca ceva stie..) ,si culmea e ca pana nu de mult nici una nu stiam de alta =)) ca papam seminte =)
14.03.2013 / 14:20
Citeaza
buna fetelor am vazut zilele trecute pe facebook o reclama la niste pastile de slabit lipogold care aratau foarte bine,as vrea sa stiu daca a mai auzit cineva de ele si daca le-a incercat cineva pana acum.sunt foarte interesata sa stiu pentru ca am vazut ca are in componenta niste ingrediente foarte interesante
21.03.2013 / 14:15
Citeaza
Pentru dieta asta este cel mai important sa nu se consume alcool.
350ml de bere inseamna 145 calorii. Vezi cate calorii contin toate tipurile de alcool: http://www.desprealcool.ro/situatii-sociale/frumusete-si-regim/
03.04.2013 / 14:09
Citeaza
Dupa ce am nascut ca orice femeie am ramas cu mai bine de 20 de kg in plus ,lucru care nu imi place,avand in vedere ca eu am doar 1,65m si 80 de kg sunt un mic balon.Cineva mi-a recomandat Lipogold,ea a slabit cam 10 kg intr-o luna.O sa incerc si eu ,dieta nu prea pot sa tin deci imi pun sperantele in acest produs.
15.04.2013 / 15:41
Citeaza
Am citit si eu despre Lipogold pare un produs interesant,insa imi puteti spune si mie daca ati avut reactii adverse de la el?Eu am ceva probleme cu inima si nu stiu daca as putea sa le iau,desi sunt naturale din cate am vazut.Voi stiti ceva despre asta?
Recomandari pentru tine si casa ta
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

)