Jurnal de dieta 2
11.10.2010 / 21:56
Citeaza
M-am hotarit sa reintru 100% in programul Nutri. Asa ca, dupa un week end prin Sibiu, cu tot felul de nebunii din Camara boierului sau de la Fintinita haiducului (Gulas ardelenesc in piine / fasole cu cirnati de casa
) azi am inceput programul de dieta!
Dimineata am mincat o felie de piine neagra cu una de sunca, iar la 8 eram ... unde credeti? ... pe banda. 40 de minute de mers in panta, 100 abdomene (alea in scaune speciale, le faci stind in fund ... nici abdomenele nu mai sint ce erau odata
).
Pe la 11 am mincat un mar si ... am completat cu ceai pina spre prinz.
Care prinz a insemnat un piept de pui la gratar cu salata de varza. + apa pina spre ora 5 cind a venit rindul a inca 2 mere ... + iar apa
.
Pe la 7 mi s-a facut o foameeee, mama, mama, insa am luat o gura de cafea (mie imi taie pofta de mincare).
Am ajuns acasa in jurul orei 8, cind am ras 2 felii de piine cu salata de vinete si am completat cu ciorba de zarzavat (varza - Nutri imi da voie sa maninc cit pot) ...
Si uite ma ajuns la 10 seara si scapat teafar dupa prima zi de chin
11.10.2010 / 22:04
CiteazaBucataras a spus:
M-am hotarit sa reintru 100% in programul Nutri. Asa ca, dupa un week end prin Sibiu, cu tot felul de nebunii din Camara boierului sau de la Fintinita haiducului (Gulas ardelenesc in piine / fasole cu cirnati de casa ) azi am inceput programul de dieta! Dimineata am mincat o felie de piine neagra cu una de sunca, iar la 8 eram ... unde credeti? ... pe banda. 40 de minute de mers in panta, 100 abdomene (alea in scaune speciale, le faci stind in fund ... nici abdomenele nu mai sint ce erau odata ). Pe la 11 am mincat un mar si ... am completat cu ceai pina spre prinz. Care prinz a insemnat un piept de pui la gratar cu salata de varza. + apa pina spre ora 5 cind a venit rindul a inca 2 mere ... + iar apa . Pe la 7 mi s-a facut o foameeee, mama, mama, insa am luat o gura de cafea (mie imi taie pofta de mincare). Am ajuns acasa in jurul orei 8, cind am ras 2 felii de piine cu salata de vinete si am completat cu ciorba de zarzavat (varza - Nutri imi da voie sa maninc cit pot) ... Si uite ma ajuns la 10 seara si scapat teafar dupa prima zi de chin
vaaaaaaai ce ai mancat
eu nu pot sa alerg... de aia mi-am luat bicicleta eliptica :D:D
abdomene fac si yo, dar de alea ca la aerobic :D si nu pot decat serii a cate 60 maxim
ia sa mai vedem...
eu am o problema cu apa... ma face sa vomit daca nu mananc ca inainte... oare ce as putea face??
spor la treaba in continuare...
eu ma zbat de vreo 3 saptamani asa... si am mai scapat pe la paine, rarut....
11.10.2010 / 22:07
Citeaza
Oooo sefu,daca dupa un sfarsit de saptamana in Sibiu esti nevoit sa intri la dieta eu ce ma fac,eu chiar locuiesc in Sibiu
vei spune ca ar fi trebuit de mult sa intru la dieta
11.10.2010 / 22:12
Citeaza
... o nebunie de mincare in Sibiu ... si ce tzuiculitze ... Am fost duminica la prinz si la mustaria de la muzeul Astra, la Carciumioara din batrini ... Insa n-am mincat acolo, desi aveau la ceaune o tocanitza de oaie cu mamaligutza
![]()
Recomandari pentru tine si casa ta
12.10.2010 / 07:08
Citeaza
Ziua 2:
Incepe cu urcatul pe cintar (ieri am uitat sa fac operatiunea): 86,8 kg! In mod normal, ar trebui sa slabesc 1-2 kg pe saptamina, iar dupa 3 luni sa intru pe mentinere.
Citeva dintre regulile pe care trebuie sa le respect:
- micul dejun acelasi timp de 7 zile
- 3 mese pe zi, ultima cu 2 ore inainte de culcare
- 2 gustari (11:00 si 17:00)
- 2-3 litri de apa pe zi
- o zi prinz cu carne, o zi fara
Hahaha. Nu, nu-s la Marele castigator
. E doar un exercitiu de vointa.
In plus, am sa incerc sa adaug macar 45 de minute de sala pe zi. Dimineata pe racoare
12.10.2010 / 08:30
CiteazaBucataras a spus:
Ziua 2: Incepe cu urcatul pe cintar (ieri am uitat sa fac operatiunea): 86,8 kg! In mod normal, ar trebui sa slabesc 1-2 kg pe saptamina, iar dupa 3 luni sa intru pe mentinere. Citeva dintre regulile pe care trebuie sa le respect: - micul dejun acelasi timp de 7 zile - 3 mese pe zi, ultima cu 2 ore inainte de culcare - 2 gustari (11:00 si 17:00) - 2-3 litri de apa pe zi - o zi prinz cu carne, o zi fara Hahaha. Nu, nu-s la Marele castigator . E doar un exercitiu de vointa. In plus, am sa incerc sa adaug macar 45 de minute de sala pe zi. Dimineata pe racoare
Eiiiiiiiiiiii ce sa zic Boss , sa ai "succesuri"
eu nu pot sa fac asta,doar incerc sa mananc cat de cat sanatos(daca se poate spune asta prin Ardeal)
12.10.2010 / 17:47
Citeaza
Lucrurile sint sub control. Sint in viataaaa
.
La prinz am mincat o pulpa de pui la cuptor cu spanac, iar la 5 doua mere. N-am prea baut apa, dar o sa compensez cind ajung acasa.
(cu apa, nu cu bere, sa nu va ginditi la prostii)
12.10.2010 / 19:46
CiteazaBucataras a spus:
Lucrurile sint sub control. Sint in viataaaa . La prinz am mincat o pulpa de pui la cuptor cu spanac, iar la 5 doua mere. N-am prea baut apa, dar o sa compensez cind ajung acasa. (cu apa, nu cu bere, sa nu va ginditi la prostii)
Daca ai supravietuit si in ziua a-2-a si ti-ai pastrat simtul umorului,este in regula
....iar noi nu ne gandim la prostii ...never ever
12.10.2010 / 21:32
Citeaza
Seara zilei a doua am inchis-o cu doua farfurii de ciorba de varza. I-am adaugat sfecla rosie in otet ca sa-i dea gust mai bun.
13.10.2010 / 16:56
Citeaza
Nush cum poti manca atatea mere Boss, mie merele imi fac o foameeeeeeeeee. De cafea ce sa mai zic, idem
13.10.2010 / 22:36
Citeaza
Ziua 3 de dieta:
La micul dejun m-am lafait: o felie de piine, 2 de sunca si jumatate de ou ochi
A urmat o ora de sala, astfel ca la 9 plecam fresh spre serviciu.
La 11 gustarea n-a mai fost un mar, ci un baton de cereale
Prinzul l-am mincat pe la ora 14:00: 2 chiftelute libaneze cu salata tabuleh si o lipie micuta.
Seara am inchis-o cu o portie de spanac si o felie de piine.
+ 1 pahar cu vin rosu sec. Hic!
13.10.2010 / 22:47
Bucataras a spus:
Ziua 3 de dieta: La micul dejun m-am lafait: o felie de piine, 2 de sunca si jumatate de ou ochi A urmat o ora de sala, astfel ca la 9 plecam fresh spre serviciu. La 11 gustarea n-a mai fost un mar, ci un baton de cereale Prinzul l-am mincat pe la ora 14:00: 2 chiftelute libaneze cu salata tabuleh si o lipie micuta. Seara am inchis-o cu o portie de spanac si o felie de piine. + 1 pahar cu vin rosu sec. Hic!
concluzia:esti viu.. si beat
(glumesc desigur)
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 13.10.2010 22:48:24
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

) azi am inceput programul de dieta!
).