Colt pentru cei care n-au somn
07.12.2009 / 02:56
Citeaza
Hai ca acum stau mai mult. Heeellaaaauuu!!!! Trezirea. Incepe o noua zi!
07.12.2009 / 20:55
Citeazadanygospodina a spus:
Vaaaii, dar somnorosi mai sunteti! Si irlandejii dorm?
Nu, am asteptat pina la 01.30 noaptea aici sa iau rezultatele votului, sa-l dau la Bucuresti.
Pe la 1.45 m-am bagat in pat si am mai citit 15 minute, cum fac aproape in fiecare noapte.
07.12.2009 / 23:08
CiteazaBucataras a spus:
ce tare suna. vineri noapte m-am culcat simbata la 6 dimineata ... kef?
as fi vrut yo chef....n-am dormit..am stat la povesti pe mess cu un prieten cu care nu m-am mai vazut de aproape 7 ani....
07.12.2009 / 23:11
CiteazaPapaBun a spus:
Nu, am asteptat pina la 01.30 noaptea aici sa iau rezultatele votului, sa-l dau la Bucuresti. Pe la 1.45 m-am bagat in pat si am mai citit 15 minute, cum fac aproape in fiecare noapte.
si ce a iesit din Irlanda? Base sau Geoana? banuiesc ca de acest vot vorbesti....oricum acum nu mai conteaza iar il avem pe Base...
Recomandari pentru tine si casa ta
Vas cuptor, capac, fonta emailata,4.7L, plat, verde fistic
08.12.2009 / 02:43
Citeazaanaiordan a spus:
si ce a iesit din Irlanda? Base sau Geoana? banuiesc ca de acest vot vorbesti....oricum acum nu mai conteaza iar il avem pe Base...
Basescu optzecisisase, Geoana paispe.
09.12.2009 / 11:24
Citeaza
Bucataras, te somez, sper sa fie aici ultimul comentariu pe teme politice. Nu baga aici, intre lucruri frumoase, de suflet, dejectii. Pliiizzzz.
09.12.2009 / 13:47
Bucataras, te somez, sper sa fie aici ultimul comentariu pe teme politice. Nu baga aici, intre lucruri frumoase, de suflet, dejectii. Pliiizzzz.
Raluca, scoate pistolul draga.
09.12.2009 / 16:49
Citeaza
As face-o, dar n-ai aici emoticoane din alea de ciuruiala. LA tine toate-s simpatice si dragalase. Deci, fa ca si discutiile sa nu divagheze de la natura emoticoanelor.
(sotul vine diseara)
09.12.2009 / 17:29
As face-o, dar n-ai aici emoticoane din alea de ciuruiala. LA tine toate-s simpatice si dragalase. Deci, fa ca si discutiile sa nu divagheze de la natura emoticoanelor. (sotul vine diseara)
Dati-va si voi mai la dos.
10.12.2009 / 12:51
Mersi mult, Miha pentru sfat/ Eu deja l-am urmat.
Si l-ai luat si pe Bucataras cu tine? Sau te-ai dat singura la dos?
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

(sotul vine diseara)

)