Colt pentru cei care n-au somn
12.11.2009 / 16:57
Citeaza
A zis el mai multeeee, m-am prins cam tarziu de poanta, ce-i drept !
M-a si amenintat, ca vorbeste cu Bunica sa vada ce fac eu pe aici!
12.11.2009 / 17:02
Citeazadanygospodina a spus:
A zis el mai multeeee, m-am prins cam tarziu de poanta, ce-i drept ! M-a si amenintat, ca vorbeste cu Bunica sa vada ce fac eu pe aici!
faci mancare,ce poti face?
16.11.2009 / 23:21
Citeaza
hahaha, cred ca sotzul i-a interzis RalucaiDannyGospodinei accesul la calculator
. Valeu, ti-a facut program?
16.11.2009 / 23:49
Citeaza
Si inca ce program! Ne vine un scotian in vizita sambata, si am primit tema sa ii fac o masa traditionala. "Intri si tu pe Bucataras si gasesti ceva ..."
Deci, sambata am dezlegare la...bucataras.
(din partea sotului)
Recomandari pentru tine si casa ta
Vas cuptor, capac, fonta emailata,4.7L,rotund, portocaliu
17.11.2009 / 03:02
Citeazadanygospodina a spus:
Si inca ce program! Ne vine un scotian in vizita sambata, si am primit tema sa ii fac o masa traditionala. "Intri si tu pe Bucataras si gasesti ceva ..." Deci, sambata am dezlegare la...bucataras. (din partea sotului)
Sa-i ziceti asa: "your haggis is as nothing compared to our traditional food, and your scotch is as bloody hell compared to our heavy drinks"
17.11.2009 / 08:15
Citeaza
Am emotii ce vor face, ca in Scotia, sotiorul nu putea tine pasul nici cu nevasta-sa. Si doua seri la rand doar:"Va iubesc, fetelor!" a putut sa ne spuna.
18.11.2009 / 02:03
Citeaza
eu care sunt deja cu un picior in groapa astept cu interes recomandarile nutritionistului
19.11.2009 / 02:14
Citeaza
pai vad ca in coltul fara somn toata lumea doarme
numai eu, ca o bufnita ...
19.11.2009 / 03:00
Citeaza
pai daca ti-e somn, mai bine trezeste-te maine de dimineata si termini atunci ... adica, ar fi mai productiv zic
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

. Valeu, ti-a facut program?
(din partea sotului)

)