Cea mai buna dieta care functioneaza la oricine!
13.08.2013 / 03:34
Citeaza
Cea mai buna dieta pe care am incercat-o si a dat rezultate extraordinare este dieta DUCAN.
http://dietadukan.ro
Cine este interesat recomand din toata inima aceasta dieta. Studiati siteul cu atentie si incepeti cu incredere cind sinteti gata. Inscrieti-va pe forumul siteului si vedeti toate marturiile celor care au tinut si tin dieta. Scopul este pierderea in greutate si mentinerea greutatii care doriti sa o atingeti. Trebuie sa va inarmati cu rabdare dar nu exista sa nu finctioneze. Eu am scazut in greutate 11 kg in 3 luni jumatate si ma simt foarte bine. Sotul meu, in aceeasi perioada a slabit 16 kg. Nu trebuie sa va tineti de la mincare si nici sa rabdati de foame.
Success!
27.08.2013 / 10:31
Citeazacata68k a spus:
Cea mai buna dieta pe care am incercat-o si a dat rezultate extraordinare este dieta DUCAN. http://dietadukan.ro Cine este interesat recomand din toata inima aceasta dieta. Studiati siteul cu atentie si incepeti cu incredere cind sinteti gata. Inscrieti-va pe forumul siteului si vedeti toate marturiile celor care au tinut si tin dieta. Scopul este pierderea in greutate si mentinerea greutatii care doriti sa o atingeti. Trebuie sa va inarmati cu rabdare dar nu exista sa nu finctioneze. Eu am scazut in greutate 11 kg in 3 luni jumatate si ma simt foarte bine. Sotul meu, in aceeasi perioada a slabit 16 kg. Nu trebuie sa va tineti de la mincare si nici sa rabdati de foame. Success!
Si eu am zis acelasi lucru despre dieta Dukan :) da roade bune o recomand din tot sufletu la toti care vor sa slabeasca :)
14.09.2013 / 02:38
Citeaza
Si eu o recomand...da rezultate intr-adevar. Insa mare grija ca daca reluati vechile obiceiuri culinare usor, usor se va duce pe apa sambetei toata munca! Am tinut-o si eu, am renuntat intr-un final si am inceput sa mananc dulceeee cam mult in turele de noapte, timp de miscare nu am avut din cauza programului meu ( fir-ar el de dulce) si nu s-a pus imediat...dar in decursul a 3 luni sa zic am pus 3 kg inapoi. Dar nu e capat de lume, mi-am facut de cap, acum o sa revin usor usor la alimentatia corecta! :)
Recomandari pentru tine si casa ta
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

)