Cand apar retele noi in rubrica?
03.05.2013 / 13:28
Citeaza
Am postat o reteta la ora 12.48 si nu apare decat pe perete, nu si in lista aceea din coloana dreapta-jos, cu retele nou postate. Deja acolo este o reteta postata dupa ora 13.00 si a mea (salata de boeuf ornamentala) nu este in acea lista.
Trebuie sa indeplinesc anumite conditii (nr. de retete publicate...) ca sa-mi apara retetele pe care le postez in acel widget?
03.05.2013 / 13:41
Citeazaoana_d a spus:
Am postat o reteta la ora 12.48 si nu apare decat pe perete, nu si in lista aceea din coloana dreapta-jos, cu retele nou postate. Deja acolo este o reteta postata dupa ora 13.00 si a mea (salata de boeuf ornamentala) nu este in acea lista. Trebuie sa indeplinesc anumite conditii (nr. de retete publicate...) ca sa-mi apara retetele pe care le postez in acel widget?
Oana inainte sa apara trebuie verificate de unul dintre moderatori .....
03.05.2013 / 15:14
oana_d a spus:
Aha, nu am stiut. Multumesc mult!
oana, sunt intrate inaintea alor tale acele retete ale userilor care au aprobare directa in site, celelalte apar dupa moderarea adminului de serviciu
ti-am dat si tie aprobare directa deoarece scrii bine retetele si esti ok
deci si ale tale vor aparea instant
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 03.05.2013 15:14:26
03.05.2013 / 17:00
Citeazagaby_d a spus:
oana, sunt intrate inaintea alor tale acele retete ale userilor care au aprobare directa in site, celelalte apar dupa moderarea adminului de serviciu ti-am dat si tie aprobare directa deoarece scrii bine retetele si esti ok deci si ale tale vor aparea instant
Eu as vrea sa mi se dea aprobare sa-mi apara retetele inainte de a le scrie.
Promit sa daram toate topurile
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza cu aer cald si functie steamer, Breville, VDF133X
Friteuza dubla cu aer cald, Breville, Halo Flexi, Digital, 11L
03.05.2013 / 17:23
Citeazamiha a spus:
Eu as vrea sa mi se dea aprobare sa-mi apara retetele inainte de a le scrie. Promit sa daram toate topurile
=))) =)))))))
03.05.2013 / 19:55
Citeazagaby_d a spus:
oana, sunt intrate inaintea alor tale acele retete ale userilor care au aprobare directa in site, celelalte apar dupa moderarea adminului de serviciu ti-am dat si tie aprobare directa deoarece scrii bine retetele si esti ok deci si ale tale vor aparea instant
Multumesc mult pt raspuns :) eu ma gandeam ca trebuie sa am un anumit nr. de retete incarcate pe site ca sa-mi apara acolo :D
03.05.2013 / 20:07
Citeazaoana_d a spus:
Multumesc mult pt raspuns :) eu ma gandeam ca trebuie sa am un anumit nr. de retete incarcate pe site ca sa-mi apara acolo :D
m-am razgandit, trebuie sa ai 500 de retete
glumesc
07.05.2013 / 16:07
privatelaura a spus:
=))) =)))))))
Laura
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de cris2711
Ultima editare: 07.05.2013 16:07:55
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT