Lipogold
17.04.2013 / 12:56
Citeaza
Dupa ce m-am tot interesat de Lipogold mi le-am comandat ..acum 3 saptamani.Dupa 3 saptamani pot sa zic ca am in minus 7 kg,pe tot parcursul tratamentului vreau sa va zic ca am mancat normal.Sport nici atat ,sunt o persoana sedentara.Cu toate astea am slabit,inca cateva kg si ma declar multumita.
18.04.2013 / 17:18
Citeaza
Eu nu am o parere foarte buna despre pastilele de slabit in general,coonsider ca daca te chinuii un pic poti slabi cu un regim alimentar echilibrat.
19.04.2013 / 16:23
Citeaza
Eu am mai zis am ceva probleme cu inima si as vrea sa stiu daca ar fi vreo problema sa iau Lipogold?Imi poate spune cineva?
10.05.2013 / 13:38
Citeaza
Karina cred ca cel mai bine ar fi sa iti intrebi medicul de familie,sau sa le lui o intrebare celor de la Lipogold,ma gandesc ca ar trebuii sa stie.Cu astfel de probele nu e de joaca si parerea mea este ca nu are rost sa te complici.
14.05.2013 / 16:13
Citeaza
Dupa ce am terminat tratamentul cu lipogold am reusit sa ma mentin,ma bucura acest lucru,insa o sa incep din nou tratamentul pentru ca vreau sa mai scap de cateva kg.
Recomandari pentru tine si casa ta
16.05.2013 / 09:30
Citeaza
lylyana, te-ai mentinut caci n-ai mai mincat timpenii. daca vrei sa slabesti sanatos, ai in sectiunea de Dieta recomandarile nutritionistului nostru
16.05.2013 / 09:35
Citeaza
Mai fetelor, terminati cu prostiile. N-ati invatat ca nu exista ceva miraculos care sa va subtieze fara efort peste noapte? Inainte de a va indopa cu pastile ganditi-va bine daca merita sa va irositi sanatatea fiind cobaii companiilor care le produc! ;)
17.05.2013 / 16:52
Citeaza
Toata lumea zice sa slabesti sanatos,fara pastile,cu regim alimentar.Dar ce faci in momentul in care nu poti tine un regim alimentar?Si apropo de asta sa fim seriosi e destul de scump sa tii in zilele noastre un regim alimentar.Probabil in situatia asta sunt multe persoana,care din dorinta,necesitatea de a slabi,recurg la produsele de slabit.
21.05.2013 / 13:35
Citeaza
Am vazut si eu o reclama cu Lipogold,e un produs care arata destul de bine,ma tenteaza si pe mine ce sa zic.Poate o sa mi-l comand zilele astea nu de alta da gata a venit vara si nu prea as vrea sa imi etalez sunculitelele la plaja.
01.07.2013 / 09:13
Citeaza
eu am inceput cura cu Lipogold acum o saptamana jumate si pana acum ce pot sa va spun,am slabit cam 2 kg,sa vadem acum pana la sf tratamentului cat reusesc sa slabesc.
02.07.2013 / 09:35
Citeaza
Eu am inceput sa iau Lipogold dintr-o simpla intamplare.Sotul meu a fost cel care mi-a comandat pastilele astea.MI-a spus ca a luat si o cunostiinta si a slabit cu ele.Le iau de 3 saptamani si pana acum am reusit sa slabesc 7 kg.Mai am ceva de slabit,probabil dupa ce voi termina cutia asta imi voi mai lua inca una.
04.07.2013 / 10:55
Citeaza
eu imi mentin parerea legata de pastilele de slabit,acum fiecare e liber sa aleaga ce vrea pentru viata lui si corpul lui.Nu cred sincer ca acele pastile au efect bun asupra corpului.Oricat de naturale ar fi ...
05.07.2013 / 11:07
Citeaza
Si eu sunt de aceiasi parere,mai bine slabesti sanatos cu un regim alimentar decat sa iei tot felu de pastile,care cine stie pot dauna sanatatii.
08.07.2013 / 15:45
Citeaza
Am inceput si eu in cele din urma tratamentul cu Lipogold.Sper sa slabesc cat mai mult,avand in vedere ca nu pot tine si regim alimentar.
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

)