branza de vaci
19.11.2012 / 19:27
Citeaza
Cum pot sa pastrez branza de vaci fara prea multa sare??am incercat si cu congelatorul dar nu prea am loc!!! as vrea sa o pun in borcane dar....as dori mai multe idei,este primul an de ''gospodina''sa zicem!!:))va multumesc
21.11.2012 / 10:45
Citeaza
andreea, branza de vaci are un termen de valabilitate mult mai scurt decat alte branzeturi, asa ca fara prea multa sare nu cred ca o poti pastra. mie aia-mi place doar proaspata. la congelator isi schimba mult consistenta..
mai mult nu stiu...
21.11.2012 / 14:51
Citeaza
Nu stiu sa se poata pastra altfel decat la congelator. Oricum din experienta iti spun ca nu mai e la fel ca branza proaspata. Eu mai primesc de la tara uneori si o congelez daca e prea multa, dar inclusiv la prajitura difera consistenta. Adica se simte ca e din branza congelata. Devine mai sfaramicioasa, nu stiu cum sa-ti explic. Nu cred ca se pune problema pastrarii intr-un alt mod.
21.11.2012 / 19:15
CiteazaCriss a spus:
Nu stiu sa se poata pastra altfel decat la congelator. Oricum din experienta iti spun ca nu mai e la fel ca branza proaspata. Eu mai primesc de la tara uneori si o congelez daca e prea multa, dar inclusiv la prajitura difera consistenta. Adica se simte ca e din branza congelata. Devine mai sfaramicioasa, nu stiu cum sa-ti explic. Nu cred ca se pune problema pastrarii intr-un alt mod.
ok,am inteles,va multumesc frumos :-*
07.08.2022 / 02:00
Citeazaandreea_angelo a spus:
Cum pot sa pastrez branza de vaci fara prea multa sare??am incercat si cu congelatorul dar nu prea am loc!!! as vrea sa o pun in borcane dar....as dori mai multe idei,este primul an de ''gospodina''sa zicem!!:))va multumesc
Interesting site i love it keep posting more! bathroom remodel cost
Recomandari pentru tine si casa ta
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

mai mult nu stiu...

)