30.01.2014 / 16:40
Citeaza
Cum am facut bani in 2013:
-. cu Buzzstore; am primit de doua ori cate 200lei in bonuri valorice; iti faci cont, te inscrii in campanii de testare produse, finalizezi minim o campanie, aduni puncte si fiecare 1000puncte valoreaza 100lei:)
- scriind pe blogul personal un articol-am fost rasplatita cu 100lei
- acum lucrez in paralel cu genul de programe profitshare :) (2parale)
Variante de facut bani sunt, trebuie doar sa fim atente ce selectam; sa nu muncim degeaba
30.01.2014 / 20:30
Citeaza
eu la cateva saptamani scot 30 40 $ in functie de cate taskuri sunt acolo si cate pot face.
Buzz`ul ..acum m`am inscris si eu,putine puncte am adunat:))
Bafta blue in continuare:*
06.03.2014 / 15:50
Citeaza
Eu fac bani frumusei cu sistemul de afiliere Cashinpills. Daca ai un site pe sanattae (slabit, frumusete, sanatate sexuala) pui bannere de la ei si iti dau 30% din vanzare!
Pe www.cashinpills.com te poti inscrie!
Spor!
09.03.2014 / 20:57
Citeaza
Salut!
Incearca cea mai placuta, usoara si GRATUITA metoda de a castiga bani.Joaca-te acum GoldenTowns!Construieste-ti orasul si incepe sa produci aurul ce poate fi convertit in Euro,Bitcoins sau chiar Aur de 24k.
Ghid complet de construire a orasului impreuna cu notiunile de baza si detalii de inscriere, le gasiti pe:
Recomandari pentru tine si casa ta
30.11.2017 / 13:04
Metodele pe care le stiu de a face bani de acasa sunt daca prestezi servicii de freelancer sau daca ai cunostinte in webdesign sau sa creezi site-uri. Eu din pacate nu prea stiu webdesign sau sa fac site-uri, asa ca am inceput sa cumpar site-uri pentru marketing afiliat ce produc deja o suma lunara.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de RaduVerde
Ultima editare: 30.11.2017 13:05:48
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

)