Tigaie Hot-pan are cineva?
09.01.2012 / 08:41
Citeazaela a spus:
si al meu este la fel ,mama mea spune ca s-a mutat metro la mine acasa,ca am mai multe decat au ei pe raft ...si sotul meu a inceput sa se obisnuiasca cu ideea ca trebuie sa am tot ce apare pe piata vase,oale si tot ce se poate in casa...ii este teama sa deschida dulapurile sa nu ii cada ceva in cap la cat sunt de ticsite si am un dulap de bucatarie facut la comanda pe un perete intreg de sus pana jos si tot nu imi ajunge pe langa mobila din bucatarie ultima achizitie,vasele delimano l-au terminat pe sotul meu cand a auzit cat au costat,dar stie ca nu are sens sa se lupte cu mine,ca se oboseste degeaba
eu am bucataria destul de mare (ma rog pentru mine oricum nu e deajuns) incat au intrat in ea 2 seturi de mobila de bucatarie
si nu prea mai e de ajuns loc.
Unul dintre blaturi e ocupat cu aparatura iar celelalt e de "lucru" asta pe langa masa care se poate desface si ........
Eh asta e, asa suntem noi ........ foarte constiincioase si bune bucatarese
06.02.2012 / 11:20
Citeazanineta a spus:
eu am cumparat de curand o tigaie dry cooker si nu sunt foarte multumita de ea. cred ca am luat o mare plasa ca am comandat-o pe internet .Ecineva care a luat dry cooker de pe internet?
Din pacate nu esti singura am patit si eu la fel...am comandat dry cooker dupa un site abia abia a ajuns si acum dupa cateva mancaruri facute dupa ce ca s-a cam ars a mai si ruginit FACATURA!Si credeti-ma am folosit-o numai la foc mic :/
06.02.2012 / 12:19
Citeaza
Raluk, ai comandat de la getadeal? Si eu luasem 2 si am cerut sa-mi dea banii inapoi :(
08.02.2012 / 20:51
SFAT :
In momentul cand doriti sa achizitionati o tigaie (care este cel mai important element intr-o bucatarie),n-o comandati pe internet sau daca o luati direct din magazin ,uitati-va la urmatoarele lucruri :
1. sa fie de firma cunoscuta. (eu va recomand TEFAL,fabricate in franta).
2.fundul sa fie gros,peretii la fel.
3. manerul sa fie bine fixat,ergonomic si confectionat din materiale de calitate.
4. in opinia mea,uxtensilele de bucatarie la care se fac reclama la tv. cate o jumatate de ora sunt jalnice.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de horia
Ultima editare: 08.02.2012 20:56:10
Recomandari pentru tine si casa ta
22.07.2012 / 20:20
Citeazaalinutzika a spus:
Mi-am comandat tigaia de pe net, pt ca am gasit-o la reducere si trebuie sa imi soseasca. As fi curioasa sa vad daca mai are cineva si daca poate sa-mi spuna cat de eficienta e intr-adevar. Eu tot am visat la ea de vreun an si in sfarsit, de cand am decis sa mananc cat de cat sanatos, m-am gandit sa mi-o cumpar. Sper sa fie asa cum spun ei. Daca are cineva retete potrivite pentru a le prepara in ea, ar fi mai bine.
HOT PAN arde mancarea si VA ARDE la buzunare!!!!
Daca vorbim despre tigaia HOT PAN de la TOP-SHOP pot spune ca este departe de reclama care se face. Eu am probat, pe rand toate elementele din reclama si nu s-a verificat niciuna. Nu coace unitar ci arde mancarea din dreptul rezistentei, in timp ce la suprafata ramane necopt. Principiul prezentat nu e valabil, deoarece te obliga sa amesteci si sa intorci alimentele puse. Revoltator este ca reclama asigura cumparatorul ca daca nu este multumit de produs il poate returna fara justificare si-si primeste suma inapoi. Pentru cumparatorii din magazinele top-shop regula nu este valabila. ATENTIE cumparatori ai oricarui produs top-shop!!! Nimeni nu va spune la achizitionarea produselor ca nu se returneaza suma in cazul in care produsul nu corespunde. Se accepta un troc, schimb, cu alte produse de care probabil ca nu ai nevoie. Banii raman societatii MODENA STUDIO si clientul ramane pacalit de reclame TV, cu produse scumpe, de proasta calitate. Propun crearea unui grup de cei INSELATI de top-shop! Cei interesati pot trimite un mesaj la cititorul2009@yahoo.com, pentru a stopa aceasta HOTIE atat de mediatizata!
23.07.2012 / 00:10
Citeaza
nu este adevarat,eu am tigaia,luata de la selgros(unde gasiti produse de la Studio Moderna,inclusiv delimano) si sunt foarte multumita de ea,chiar isi merita banii,acum este la jumatate de pret
22.08.2012 / 11:28
Citeaza
Am si eu tigaia Hot Pan si este ok! Am primit o cadou de la colegii de serviciu, dar cred ca e aceeasi ca in reclama!
04.11.2013 / 12:40
Citeazaalinutzika a spus:
Mi-am comandat tigaia de pe net, pt ca am gasit-o la reducere si trebuie sa imi soseasca. As fi curioasa sa vad daca mai are cineva si daca poate sa-mi spuna cat de eficienta e intr-adevar. Eu tot am visat la ea de vreun an si in sfarsit, de cand am decis sa mananc cat de cat sanatos, m-am gandit sa mi-o cumpar. Sper sa fie asa cum spun ei. Daca are cineva retete potrivite pentru a le prepara in ea, ar fi mai bine.
Si eu mi-am comandat o tigaie de pe internet si am fost foarte multumit. Am comndat foarte multe produse teleshopping de pe http://www.reduceri50.ro deoarece au preturile mult mai mici si livrare gratuita. Mereu am primit produsele a doua zi.
07.03.2014 / 19:23
Citeaza
am achizitonat o tigaie dry cooker ceramica si mancarea se lipeste, a inceput sa -si schimbe coloarea, desi am folosit numai instrumente din lemn. nu merita banii.
08.03.2014 / 16:14
Fetelor daca vreti sa mancati sanatos voi si familia voastra, lasati Top- Shop deoparte si dati un ban in plus ,ca merita....
Eu am tigai, oale , cratite , wok si gratar Delimano, dar zau ca merita....!
Poti gati aproape fara pic de grasime !!!
Gatesc in ele ( in primele ) de aproape 2 ani ! Fetele care le au si stiu despre ce vorbesc, pot sa va confirme.....
Mult succes in bucatarie !
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Sidy
Ultima editare: 08.03.2014 16:15:25
10.03.2014 / 08:38
Citeaza
"Delimano" ORIGINALE gasesti doar la magazinele Delimano !!!
Dai un ban, dar.....stai in fata !
www.delimano.ro/ Magazine
10.03.2014 / 23:01
Citeazasunt de acord cu doamna de mai sus care spune ca o tigaie trebuie aleasa de firma si aici ma refer la tefal ,eu am avut tefal si am fost foarte multumita acum am o tigaie de piatra care e foarte buna nu stiu sa se numeasca intr-un fel anume cred ca abea au aparut ,am incercat si pe cele din ceramica dar nu am fost deloc multumita pentru ca dupa 2 folosiri a inceput sa se prinda nici macar clatite nu pot sa fac in cea de ceramica ,cat despre reclamele la televizor sunt foarte nemultumita ,am acele cutie set de cutie cu manere rosi sunt niste cutie normale ,nu au nimic deosebit fata de alte cutite daca sunt ascutie merg daca nu nu ,iar ca delimano e din italia este iar un fals ,cred ca aici pot sa ma ajute fetele care sunt in italia daca au vazut firma demimano in vreo zona ,asa ca eu cred ca tot Tefal e pe primul loc si acum dupa mine si cele din piatra !
11.03.2014 / 17:49
Citeaza
Nu stiu daca a folosit cineva tigaie marmorata, o tigaie ceramica sau teflonata de obicei nu tineau mult si atunci am vazut pe un site tigaie marmorata ( http://bonusmarket.ro/2370-tigaie-marmorata-barton-steel-7424.html), m-am hotarat sa incerc si pe asta, si sincer sunt foarte multumita, e non stick, uneori fac omleta si fara ulei si plus e foarte rezistenta, o folosesc de 1 an si inca nu s-a zgaraiat. Recomand!
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

si nu prea mai e de ajuns loc.
Din pacate nu esti singura am patit si eu la fel...am comandat dry cooker dupa un site abia abia a ajuns si acum dupa cateva mancaruri facute dupa ce ca s-a cam ars a mai si ruginit FACATURA!Si credeti-ma am folosit-o numai la foc mic :/

Si Delimano tot la TOP-SHOP le gasim ... mda , ai dreptate , sunt f bune

)