sursa....aici
26.05.2011 / 15:08
Citeaza
am si eu o nelamurire..
Am vazut la voi la retete se pune un aici care te duce spre alta reteta sau sursa tot asa.cum sa fac ca habar nu am ....eu imi pun link-ul cu reteta dar vreau si eu sa stiu cum faceti voi ca-i mai "estetic" ..... astept raspuns....multumesc anti....va puuup
26.05.2011 / 15:33
Citeaza
in retete? cred ca la asta te referi...
pai acolo unde scrii textul, adica modalitatea de preparare...
ai in bara de sus de la fereastra unde scrii textul, o serie de instrumente de formatare...acolo este si un semns ca semnul pt infinit (la mate) este pt insert link
dai click si se descide o ferestrica si bagi acolo lnkul catre care faci trimitere
26.05.2011 / 15:58
alice_ciobanu a spus:
in retete? cred ca la asta te referi... pai acolo unde scrii textul, adica modalitatea de preparare... ai in bara de sus de la fereastra unde scrii textul, o serie de instrumente de formatare...acolo este si un semns ca semnul pt infinit (la mate) este pt insert link dai click si se descide o ferestrica si bagi acolo lnkul catre care faci trimitere
alice....multumesc....imediat o sa incerc....te anunt daca m-am descurcat
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de kamy
Ultima editare: 26.05.2011 16:06:32
26.05.2011 / 19:31
Citeazakamy a spus:
am gasit....scrie insert/edit link...da la mine nu-i activat de ce oare?
pai nu arata ca ar fi activat...
selectezi textul si se activeaza..dai click acolo si pui linkul
Recomandari pentru tine si casa ta
26.05.2011 / 20:05
alice_ciobanu a spus:
pai nu arata ca ar fi activat... selectezi textul si se activeaza..dai click acolo si pui linkul
corect, asa e
kamy, exact cuvantul ala care vrei sa apara , gen "aici", sursa" etc, il selectezi ca si cand i-ai da copy si automat se activeaza "butonelu'" ala de sus sa poti baga link-ul
il bagi si ii dai insert
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 26.05.2011 21:34:56
29.05.2011 / 12:40
Citeazakamy a spus:
am modificat si am reusit ce meseriasa-s multumesc inca o data ptr ajutor
Felicitari!
29.05.2011 / 12:41
Citeaza
Da' pentru link-uri ce duc la alte retete ale tale sa nu incerci, ca muncesti degeaba
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

de ce oare?
multumesc mult de ajutor si va pup
multumesc inca o data ptr ajutor

)