Colt pentru cei care n-au somn
25.02.2010 / 08:47
Citeaza
. cind era la mine pe calc 4:00, dau triumfator "trimite". surprizaaaa: 03:57 scria pe mesaj. zic, ahaaa, deci sint cu 3 minute inainte. iti dai seama, astept 04:03 cu gindul ca nimeresc fixul ... doar ca mi s-a blocat calculatorul. nici d-al naibii n-a mai vrut sa-mi trimita mesajul
![]()
25.02.2010 / 09:28
msyc a spus:
timpul e relativ . oricum se afiseaza ora serverului
timpul...relativ?
a mers ca naiba azi-noapte site-ul,am ramas blocata de nu stiu cate ori prin cate o pagina...nu stiam de ce:bantuia bucataras pe aici
am mancat la supa de pui de la mihaelar63 de m-am satutat,atat am ramas la masa ei,nu am putut pleca de acolo oricat am vrut,a trebuit sa inchid laptopul ca m--a saturasem deja de mancat,altfel ramaneam la masa pana acum
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 25.02.2010 09:31:05
25.02.2010 / 12:51
Nick: gospodinadecrizaScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.02.2010
Retete: 11
CiteazaBucataras a spus:
hahaha. daca zici ca esti in forma, azi te pun prim-ministru peste site
Chiar vrei sa-ti aduci poporul de gospodine in ...criza?
Cu toate ca sunt multe asemanari intre mine si Boc!
Recomandari pentru tine si casa ta
Vas cuptor, capac, fonta emailata,4.7L, plat, verde fistic
25.02.2010 / 13:44
Citeazaela a spus:
timpul...relativ? a mers ca naiba azi-noapte site-ul,am ramas blocata de nu stiu cate ori prin cate o pagina...nu stiam de ce:bantuia bucataras pe aici am mancat la supa de pui de la mihaelar63 de m-am satutat,atat am ramas la masa ei,nu am putut pleca de acolo oricat am vrut,a trebuit sa inchid laptopul ca m--a saturasem deja de mancat,altfel ramaneam la masa pana acum
25.02.2010 / 14:54
Bucataras incepator
25.02.2010 / 14:59
Citeazagospodinadecriza a spus:
Chiar vrei sa-ti aduci poporul de gospodine in ...criza? Cu toate ca sunt multe asemanari intre mine si Boc!
cine deskide un topic "Bucataras vs Boc" devine automat bucataras senzational
25.02.2010 / 15:08
Citeazamsyc a spus:
cine deskide un topic "Bucataras vs Boc" devine automat bucataras senzational
pe cuvant?
eu sunt un mare "fan" al d-lui Boc... datorita lui am de platit vreo 70 de milioane, bani vechi, pentru taxe si impozite
25.02.2010 / 16:00
Citeazaionix a spus:
pe cuvant? eu sunt un mare "fan" al d-lui Boc... datorita lui am de platit vreo 70 de milioane, bani vechi, pentru taxe si impozite
da ... pe cuvant
ps : nu am specificat durata
25.02.2010 / 16:37
Bucataras incepator
Citeazamsyc a spus:
da ... pe cuvant ps : nu am specificat durata
Mircica, vezi ca ma apuca crizele. Cum Bucataras vs Boc? Credeam ca lucrurile au fost transate aici destul de clar: Bucataras-Supremu (similitudinea e mai mult decat evidenta pentru mine
). Nu incurca te rog, borcanele.
P.S. Nu fac 1000 de boci cat Supremu nostru!
25.02.2010 / 19:47
Bucataras incepator
Citeazamsyc a spus:
ok ... retrag oferta
Sper ca nu te-a speriat raspunsul!
25.02.2010 / 23:08
Citeazagospodinadecriza a spus:
Mircica, vezi ca ma apuca crizele. Cum Bucataras vs Boc? Credeam ca lucrurile au fost transate aici destul de clar: Bucataras-Supremu (similitudinea e mai mult decat evidenta pentru mine ). Nu incurca te rog, borcanele. P.S. Nu fac 1000 de boci cat Supremu nostru!
hahahaha, ce-mi plac glumele tale, sint un mare admirator al tau, again
26.02.2010 / 09:54
Citeaza
Multumesc din inima, Supremului, pentru aprecieri. Si ca sa nu ma de afara din Partid, ma conformez:
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

peste site
. oricum se afiseaza ora serverului
a mers ca naiba azi-noapte site-ul,am ramas blocata de nu stiu cate ori prin cate o pagina...nu stiam de ce:bantuia bucataras pe aici

)