12.01.2010 / 22:50
Citeaza
Eu sunt fan Star Trek si cred ca am vazut tot ce se poate din genul SF, imi place tot ce e tehnologizat si futuristic. Si totusi, filmul nu mi s-a parut sa aibe acel ceva special care sa "ma dea pa spate". Parerea mea.
12.01.2010 / 23:14
Citeaza
Brandusa, esti singura pe care o aud ca nu i-a placut mult, dintre amatorii de SF-uri adevarate!..na, nu ti-a inspirat tie ce trebuia, se mai intampla..
13.01.2010 / 11:05
Citeaza
Chiar, pe mine m-au impresionat foarte mult efectele speciale, padurea aia tropicala cu toate animalele si minunatiile, superbe
L-as mai vedea o data
13.01.2010 / 11:08
Citeaza
In nici un caz nu as compara Imax 3D cu vazutul pe laptop...care mai e farmecul? si asa e, trebuie sa-ti placa genul...mie imi place rauuu
Recomandari pentru tine si casa ta
Pachet consumabile vidare (4role-28cmx5.5m, 1rola- 20cmx6.7m, 36pungi-0.95L)
15.01.2010 / 11:28
CiteazaBucataras a spus:
Anshaaaa...am revenit. In primul rind sa va povestesc o intimplare dinaintea filmului ... Mai erau vreo 10 minute pin' sa-nceapa si stateam frumos la coada sa ne luam popcorni, nachoshi si alte timpenii. Coada...maricica. Pac, un tip si o tipa, tinerei, se insinueaza frumos in fata ... "Coada este mai in spate", indrazneste cineva sa le atraga atentie. "Va rugam sa respectati rindul", a completat altcineva ... Care credeti ca a fost replica jmekerashului: "Ia uiteeee, s-au revoltat taranii" .... ... moment in care s-a abatut asupra lui un potop de "taran esti tu, ba, nesimtitule" a inghitit in sec si a sters-o ... generatia lu' peste. tupeu cit cuprinde, bune maniere uitate p-acas'.
Nutri stie ca ai fost la film?
15.01.2010 / 11:33
Citeaza
Eu n-am vazut filmul, dar daca e cu chestii d-astea futuriste nu-mi place.
Prefer sa stau acasa si sa ma uit la Dr House.
15.01.2010 / 12:07
Citeaza
nu mai ai parul scurt miha? si te-ai vopsit blonda?
iti sta bine ...
nu te recunoscusem hahah in poza.
15.01.2010 / 12:13
miha a spus:
Nutri stie ca ai fost la film?
bietul bucataras,daca tine regim,nu are voie nici sa se uite la un film sa mai uite de supatare...si de foame...bucataras,bucura-te ca nu e MIHA nutri tau
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 15.01.2010 12:35:23
15.01.2010 / 16:15
Citeazaela a spus:
bietul bucataras,daca tine regim,nu are voie nici sa se uite la un film sa mai uite de supatare...si de foame...bucataras,bucura-te ca nu e MIHA nutri tau
![]()
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

L-as mai vedea o data 

)