Ce animalute aveti, ce animalute indragiti?
15.01.2010 / 22:16
Citeaza
noi iubim tare animalutele! avem 2 pise, surori, care pe 1 februarie fac 3 ani
..le-am luat de la o tanti, erau cat palma, prapadite, racite raaau, am zis sa le salvam de la moarte(erau tinute intr-un sertar si in conditii mizere) apoi oprim una...ce, am putut sa alegem??le-am oprit pe amandoua..Luna este vargata cu alb,cu ochii verzi, iar Leelloo este alb spicat, cu ochii f albastri, arata exact ca un husky, in varianta pisiceasca, sunt splendorile noastre
..ai mei au un caniche mosulet, ciocolatiu, si de Craciun sor-mea a primit un chinchila gri, supeeerb!!
soacra-mea are si ea un motan, batran si bolnavior, ne e tare mila de el...iar fratele sotului, 2 pisici si o catealusa labrador, jucausa de nu se poate!
eee??
16.01.2010 / 21:03
Citeaza
pune pozele cu pisicutele la urmatoarea reteta te roooooooooooog, si mie imi plac animalele.
16.01.2010 / 22:56
CiteazaBucataras a spus:
, dar pune le intr-o farfurie, sa se incadreze cit de cit cu peisajul
bucataras,fa-ne un loc sa ne punem pozele cu animale,sa nu le mai chinuim sa stea frumos pe farfurii ca sa le facem o poza.....
Recomandari pentru tine si casa ta
18.01.2010 / 18:04
Nick: Bucataras DragosScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 28.01.2009
Retete: 22
CiteazaANCA a spus:
hai sa incerc sa pun link ea e Leelloo http://s149.photobucket.com/albums/s72/leelloo_photos/?action=view¤t=DSCN2845_edited.jpg http://good-times.webshots.com/photo/2844317770102928442ZZiIxj si ea e Luna http://s149.photobucket.com/albums/s72/leelloo_photos/?action=view¤t=Picture569.jpg
ce frumoase sunt
02.02.2010 / 18:36
Citeaza
Bine v-am gasit,in primul rand imi plac toate animalele si pasarile,cum se spune toti suntem creatiile lui Dumnezeu! Imi plac toate mai putin serpii,care
imi cam dau fiori,brrr! Am o pitbulita Carra,de 4 luni
,o birmaneza Cleo,are 12 ani
,imi este foarte draga,pentru ca este foatre cuminte,nu sare pe masa,pe scaune,nu zgarie,unde o pui acolo sta.Si mai am un isoi si inca 2 pisici maidaneze,pe care le-am adapostit in magazie,au apa,culcus cald si mancarica. Pe Carra,au gasit-o copii mei pe strada,cand avea crea 1-2 zile si a fost alaptata o luna de birmaneza.Sugea alaturi de cei doi pui ai birmanitei.Nu stiu unde sa trimit video-ul cu ea cand suge,ca sa ma credeti.Acum are 4 luni,a crescut mai inalta decat mamaadoptiva si dornica de joaca,mai mult trage de ea,o tavaleste,iar biata Cleo,nu se-ndura sa o zgaraie!Din cand in cand,mai fredonez prin casa Marie si marioara,eee,atuni s-o auziti pe Carr,ce canta-urla langa mine.Copii nu mai pot da pe canalele cu muzica,ca imediat incepe si Carra sa cante-urle!
Mai nou,am descoperit ca ii plac desenele animate,sta cuminte in pat,priveste la animatia de pe ecranul tv-ului,foarte atenta!
15.03.2010 / 15:40
Citeaza
ANCA, sunt superbe pisicutele tale!!! Mai ales Leello seamana foarte bine cu Codita al nostru, cu Cody, cum il mangaiem noi. Ce rasa este Leello?!?!
23.10.2010 / 09:24
Citeaza
buna fetelor eu am o catelusa ciobaneasca un hamster si doi purcelusi de guinea pot sa spun ca e foarte greu sai cresti dar imi pare foarte rau sai dau sotul meu imi zice sa oprim doar catelusa dar e foarte rea rupe tot ce prinde anul asta am schimbat zece perechi de papuci
25.10.2010 / 13:27
va salut si eu pe toate/toti.
am si eu de curand o catelusa, am adoptat.o sa zic asa, ne construim o casuta undeva pe langa bucuresti si de 3 sapt ne bucuram de o catelusa tare dragutza. la inceput era fff slaba si plina de detoate, nu prea imi placea de ea, era foarte fricoasa , noi mergeam pe o partea si ea pe alta. am vrut initial sa o gonim dar pt ca a insistat sa stea la noi am prins drag de ea si de atunci e a noastra. week acesta vrem sa o ducem si la veterinar sa ii facem vaccinuri si sa vedem ce e de facut cu ea.
sotul meu i.a facut un cotet super, iar eu sunt tot timpul cu mancare dupa ea, ca deh tb sa o punem pe picioare, as pune si ceva foto dar nu stiu cum sa procedez.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gugugh
Ultima editare: 25.10.2010 13:29:35
30.10.2011 / 08:33
CiteazaBucataras a spus:
mie mi-ar placea un golden retriever sau un terra nova
Am avut in viata mea multi caini. De ultimii 6 ani am un Golden Retriever - si nu il schimb cu nimic. Este o rasa grozava, nu este animal - este om. Bun, dragostos, destept, curat, frumos - tot ce vrei. Este ca incha un copil al nostru. Un singur lucru nu le place la rasa asta: nu le place sa ramana singur in casa. Atunci sa solvat solutia si sotul meu a decis ca il luam cu noi ori unde. Asa facem si avem si placere. Recomand cu caldura, mai ales la familii cu copii!
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

..le-am luat de la o tanti, erau cat palma, prapadite, racite raaau, am zis sa le salvam de la moarte(erau tinute intr-un sertar si in conditii mizere) apoi oprim una...ce, am putut sa alegem??le-am oprit pe amandoua..Luna este vargata cu alb,cu ochii verzi, iar Leelloo este alb spicat, cu ochii f albastri, arata exact ca un husky, in varianta pisiceasca, sunt splendorile noastre
..ai mei au un caniche mosulet, ciocolatiu, si de Craciun sor-mea a primit un chinchila gri, supeeerb!!
soacra-mea are si ea un motan, batran si bolnavior, ne e tare mila de el...iar fratele sotului, 2 pisici si o catealusa labrador, jucausa de nu se poate!
, dar pune le intr-o farfurie, sa se incadreze cit de cit cu peisajul

Bine v-am gasit,in primul rand imi plac toate animalele si pasarile,cum se spune toti suntem creatiile lui Dumnezeu! Imi plac toate mai putin serpii,care
imi cam dau fiori,brrr! Am o pitbulita Carra,de 4 luni
,imi este foarte draga,pentru ca este foatre cuminte,nu sare pe masa,pe scaune,nu zgarie,unde o pui acolo sta.Si mai am un isoi si inca 2 pisici maidaneze,pe care le-am adapostit in magazie,au apa,culcus cald si mancarica. Pe Carra,au gasit-o copii mei pe strada,cand avea crea 1-2 zile si a fost alaptata o luna de birmaneza.Sugea alaturi de cei doi pui ai birmanitei.Nu stiu unde sa trimit video-ul cu ea cand suge,ca sa ma credeti.Acum are 4 luni,a crescut mai inalta decat mamaadoptiva si dornica de joaca,mai mult trage de ea,o tavaleste,iar biata Cleo,nu se-ndura sa o zgaraie!Din cand in cand,mai fredonez prin casa Marie si marioara,eee,atuni s-o auziti pe Carr,ce canta-urla langa mine.Copii nu mai pot da pe canalele cu muzica,ca imediat incepe si Carra sa cante-urle!

)