tratament pentru caderea parului
22.02.2018 / 12:35
Citeaza
Stie cineva de ce cade parul foarte mult? Sau aveti vreun tratament naturist?
07.03.2018 / 13:43
Citeaza
Pentru stoparea caderii parului eu folosesc halier un supliment din plante. E alcatuit din ingredienti naturali si nu genereaza efecte secundare.
12.04.2018 / 10:30
Citeaza
Si folixin e un produs ok pentru par. Ii creste rezistenta firului de par, parul nu mai cade atat de mult si asta face ca in timp acesta sa se indeseasca. Asta inseamna ca poate ajuta si in cazurile in care parul este rar prin anumite zone ale capului.
26.04.2018 / 14:05
Citeaza
Am folosit si eu folixin si chiar este ok. Pentru problemele cu caderea parului eu mi-am schimbat cam tot ce folosesc incepand de la sampon, pana la balsam si alte tratamente pentru par. Iti recomanda produsele de la beautyoneshop parca se numesc..sunt ceva mai scumpe, dar din partea mea si-au cam facut treaba..acum imi mai cad cate 3-4 fire, dar e mult mai bine ca inainte cand le strangeam cu pumnul.
07.05.2018 / 14:35
Citeazadariuss a spus:
Am folosit si eu folixin si chiar este ok. Pentru problemele cu caderea parului eu mi-am schimbat cam tot ce folosesc incepand de la sampon, pana la balsam si alte tratamente pentru par. Iti recomanda produsele de la beautyoneshop parca se numesc..sunt ceva mai scumpe, dar din partea mea si-au cam facut treaba..acum imi mai cad cate 3-4 fire, dar e mult mai bine ca inainte cand le strangeam cu pumnul.
Si mastile facute acasa pot fi si ele la fel de bune pentru stoparea caderii parului.
Recomandari pentru tine si casa ta
11.05.2018 / 12:36
Citeaza
Un produs interesant pentru stoparea caderii parului este si folixin un supliment din plante.
24.05.2018 / 13:23
Citeaza
Cu frunze de nuc fierte a incercat careva sa opreasca caderea parului? Am auzit de acest remediu care cica ar fi eficient si chiar sunt curios de acest lucru.
Multumesc!
19.07.2018 / 19:56
Citeaza
Eu am fost la un salon de infrumusetare din Cluj si m-au tratat cu niste solutii(nu le mai stiu denumirea) care m-au ajutat enorm. Dupa cateva sedinte, nu prea imi mai cade parul..
18.09.2018 / 11:42
Citeaza
Poti sa te interesezi te rog cum se numea solutia aia. Oricum cred ca functioneaza diferit in functie de tipul de par pe care il are fiecare dintre noi.
20.02.2019 / 14:04
Citeazakarlita11 a spus:
Si mastile facute acasa pot fi si ele la fel de bune pentru stoparea caderii parului.
Cu o atentie mare trebuie sa privim si lipsa vitaminelor din organism. Daca lipsesete o anumita vitamina poate da si aceasta cadere a parului.
26.02.2019 / 13:22
Citeazakarlita11 a spus:
Caderea parului se produce din cauza faptului ca exista in corp o lipsa de vitamine sau minerale.
04.04.2019 / 13:46
Citeaza
Produsele pentru stoparea caderii parului pot sa provoace unele probleme de tipul alergiilor, si dependentelor.
11.07.2019 / 10:42
Citeaza
Pentru sanatatea firului de par e bine sa avem un aport de vitamine si minerale care sa ne ajute in aceasta directie!
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

)