Ajutor
28.04.2015 / 13:40
Nick: reisnaor_2006Scrie-i mesaj privat
Bucataras senzational
Bucataras din: 12.02.2014
Retete: 444
Citeaza
Dragii mei
pana acum 2 saptamani intram de pe telefon pe pagina mea de pe bucataras,acuma nu mai pot intra.Inainte intram pe pagina Bucataras.ro (primesc notificari intr-o pagina facuta de mine),vedeam o reteta si ma duceam direct pe pagina mea,acuma nu mai pot,oare de ce?
28.04.2015 / 17:14
Citeaza
Salut. In baza este un link catre varianta desktop. Acela tb folosit pt a ajunge in pagina de care zici
29.04.2015 / 13:31
Nick: reisnaor_2006Scrie-i mesaj privat
Bucataras senzational
Bucataras din: 12.02.2014
Retete: 444
Citeaza
Multumesc mult.
06.05.2015 / 21:07
Nick: CulinaryRainbowScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 12.12.2013
Retete: 159
Citeaza
Eu nu mai pot comenta la rețete, nu mai pot urca poze sau link-uri de pe telefon... Dacă nu sunt acasă la laptop, nu mai pot avea activitate pe site. Singurul lucru pe care pot să-l fac e să fac postări și să comentez DOAR pe wall. :(
09.05.2015 / 00:21
CiteazaCulinaryRainbow a spus:
Eu nu mai pot comenta la rețete, nu mai pot urca poze sau link-uri de pe telefon... Dacă nu sunt acasă la laptop, nu mai pot avea activitate pe site. Singurul lucru pe care pot să-l fac e să fac postări și să comentez DOAR pe wall. :(
Deci toate problemele sunt pe tel?
Hai ca incerc si eu.
Recomandari pentru tine si casa ta
10.05.2015 / 14:08
Citeaza
Vad ca eu pot si wall si coment si like si comentariu la retete.am dat jos pe varianta desk
13.05.2015 / 22:30
Nick: CulinaryRainbowScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 12.12.2013
Retete: 159
Citeaza
Nu se poate, Gaby... Până la un moment dat puteam. Acum, pe wall, de exemplu, când vreau să urc link sau poză, dispare butonul de anexează/selectează... De comentat la rețete se poate, dar numai la cele care apar pe wall, că dacă intru pe rețetă, nu mai pot comenta...
ULTIMELE COMENTARII
La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi
CONTACT
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

pana acum 2 saptamani intram de pe telefon pe pagina mea de pe bucataras,acuma nu mai pot intra.Inainte intram pe pagina Bucataras.ro (primesc notificari intr-o pagina facuta de mine),vedeam o reteta si ma duceam direct pe pagina mea,acuma nu mai pot,oare de ce?

)